ex0n Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam problem.. Gdy drukuje np jakis obraz to mam w bardzo małej rozdzielczości na kartce. Moja drukarka to Brother DCP-145C Proszę o fast pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetFun Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Co drukujesz w jakim programie i czy grzebales w ustawieniach drukareczki :P Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex0n Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 zrobiłem reinstall sterów.. Mam program control center 3 i drukuje z worda.. Nawet jak ze strony drukuje to mam maciupkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FullMix Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tez tak mialem tam bierzesz w wordzie to drukuj > ustawienia drukowania i tam masz przestawione, tez tak mialem, mam taka sama drukarke ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.