Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Hallowen'owa Niespodzianka

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Czytałem dziś na forum (nie mpc) ,że ma być Niespodzianka od Mojangu na hallowen i chciałbym ,żebyście pisali co sądzicie ,że dadzą nam na hallowen.

Pozdrawiam TrakerPL

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Update 1.4.3 albo tańszy mc?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja osobiście obstawiam ,że coś może z cukierkami ^^

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Może też wiedźmy będą latały na miotłach ,a może jakieś urozmaicenie multiplayer np. Mojang zrobi serwer i wszyscy co wejdą w Hallowen na serwer dostaną pelerynkę z dynią? :D

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Update 1.4.3 albo tańszy mc?

To niemal na pewno nie będzie tańszy Minecraft. Raczej coś w klimacie Halloween. Myślę, że mogą wykorzystać do tego wiedźmy i nietoperze, które zostały dodane akurat przed Halloween. Ale znając Mojang to może być coś czego nie zgadniemy. :P

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Pewnie znów coś wymyślą... Może tym razem coś bardziej zabawnego. Możemy się nawet spodziewać czegoś podobnego jak w prima aprilis co było nawet fajne :P. Te całe skrzynki etc.

Pewnie coś związane z dyniami i stworkami. W końcu jest to święto przed wszystkich świętych. Czyli strachy na lachy.

Spodziewam się owego tańszego kodu o kilka % może nawet maksymalnie 25% o.O.

Oraz pewnie mało update, który wprowadzi małe zmiany tymczasowe lub też stałe.

67qtMtN.png

Opublikowano

No będzie ciekawie , może będą nowe potworki i będą nas straszyć :D

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...