Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akikan!

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

35381.jpg

Rok wydania: 2009

Ilość odcinków: 12

Gatunki: Ecchi, Fantasy, Harem, Komedia, Romans

Wyobraź sobie, że kupujesz napój w puszcze. Wieczorem, wychodząc spod prysznica jest Ci gorąco i chcesz się ochłodzić.

Otwierasz puszkę, przykładasz do ust, pijesz, a tu nagle... w Twoich ramionach pojawia się dziewczyna którą całujesz.

Takie dziwne ? Główny bohater tego anime miał taką sytuację, lecz myślał, że to tylko sen ! Utwierdzony w swoim przekonaniu

zaczął dobierać się do dziewczyny, lecz ta, aby powstrzymać napalonego chłopaka musi użyć specjalnej umiejętności.

Okazało się, że Melon - nazwana tak przez głównego bohatera, a za razem jej właściciela, ze względu na fakt puszki o tym smaku

jest tak naprawdę akikanem, czyli żyjącą puszką. W każdym momencie może zostać przemieniona ponownie w swoją pierwotną formę

czyli puszkę, lecz nadal może się komunikować z Kakeru - jej właścicielem.

W dalszej fabule dowiadujemy się o kolejnych akikanach i ich wyborach - która puszka jest lepsza: aluminiowa, czy stalowa,

przez co same dziewczyny (tak, akikanami zostawały tylko osobniki płci żeńskiej) przysporzyły wiele kłopotów sobie, co i

swoim właścicielom.

Anime te polecam dla osób miłujących się w ecchi, z którego można się zdrowo pośmiać lecz też być świadkiem rozkwitającego romansu.

Online:

http://www.anime-shinden.info/2239-akikan-online.html

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ja to oglądałem nie ze względu na ecchi tylko tę fajną akcję szczególnie na końcu (lol2). No tak ja uważam że lepsze są stalowe no ale jak kto tam woli ;DD

A tak na poważnie, hmm kreska średnia bohater średni anime średnie walki średnie romans średni muzyka słaba fabuła średnia..dla mnie FINE! 5/10 :) Chętnie obejrzałbym kontynuację ;d

@a tak nawiasem, ten plakat to chyba niezły spoiler jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...