Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot mi sprzedaje itemy

Mati123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot mi sprzedaje caly czas moje inventory sprzedal mi kusze i armor juz oraz wilka jestem w plecy jakies 40kk jak nie wiecej nie rozumie on sam idzie do miasta otwiera shopa sciaga rzeczy i sprzedaje pomocy !

2dni gram na nim i nic sie nie dzialo teraz tak nagle. Wszystko do skrzynki schowalem zeby mi nie sprzedal

Opublikowano

jak masz isrobota to w zakladce filter zaznacz to co chcesz zeby wrzucal do storage i w zakladce loop "auto store item".

Jak nie pomoze to reconfig/reinstall

251402841.png
Opublikowano

Mam zaznaczone ze sprzedaje tylko bez opcji itemy a z opt wklada do storage ale moja kusza byla +3 i full blue wiec czemu ja sprzedal? i czemu sprzedal potem wyszedl z gry? wylaczylem wszystko teraz zeby nic nie sprzedawal ale nie wiem czym teraz bede expil...

Opublikowano

Ja proponuję zaznaczyć żeby bot odkładał wszystkie itemy do storage, i tak przez noc uda mu się zebrać ich góra 10 więc to żadna różnica czy ty sprzedasz czy on ;p z resztą jak dropnie coś dla nie ciebie to sobie zostawisz ;p

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

• Dodaj nową pozycję...