Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Forge Universal 1.4.2

Szymer0081

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z modyfikacją MinecraftForge Universal na wersje 1.4.2. Wersja moda to 6.0.1.341 (Obecnie najnowsza).

Kiedy wrzucam zawartość archiwum moda do minecraft.jar i włączam Minecrafta wyskakuje okienko z informacją ze coś jest pobierane, a następnie że wystąpił błąd. Próbowałem także najpierw wgrywać ModLoadera, ale to także nic nie dało. Myśle że napisałem już wszystkie szczegóły.

Proszę o pomoc, z góry Dziękuję i pozdrawiam.

evviva l'arte!

Opublikowano

Forge to gówno, nie warto się z tym trudzić.

Mam taki sam błąd, ale mam to w dupie i szukam modów co nie wymagają Forge'a.

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...
~Dżejdżejdżołk by Koreczek

Opublikowano

Okey, już działa. Znalazłem rozwiązanie na zagranicznym forum. Trzeba ściągnąć pliki do biblioteki lib i wrtedy wszystko się ściąga. Temat do zamknięcia.

evviva l'arte!

Opublikowano

Okey, już działa. Znalazłem rozwiązanie na zagranicznym forum. Trzeba ściągnąć pliki do biblioteki lib i wrtedy wszystko się ściąga. Temat do zamknięcia.

Mógłbyś wyjasnić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...