Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zagrasz na tym serwerze

AxilaX

Zagrasz na tym serwerze?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe że ja bym zagrał.Zależy jak to rozegrasz jeżeli dobrze to będzie dużo osób ale jeżeli masz na myśli postawienie serwera na max 2-3 tygodnie to lepiej sobie odpuść.

Opublikowano

Odpowiedzialam, ze nie zagram. Dlaczego? Otoz po takiej prezentacji nie dowiedzialam sie o tym serwerze niczego. Dobra prezentacja to polowa sukcesu. Istnieje tysiace serwerow Minecraft, a Ty nie przekonales mnie, ze powinnam zagrac akurat na Twoim.

Podrawiam

P.S. Przepraszam za jakiekolwiek bledy i brak polskich znakow, ale pisze z komorki.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Bruzdi, to nie jest prezentacja projektu, stworzyłem taki temat, ponieważ chcę się dowiedzieć ile osób będzie chętnych grać na takim typie serwera.

Hlt7dEh.png

Opublikowano

@up

Ale jesli chcesz zapytac graczy, czy zechca grac Twoim serwerze to wypadaloby napisac o nim cos wiecej. Nie wiem o serwerze praktycznie nic poza typem. To za malo informacji, zeby zdecydowac, czy bede na nim grac.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...