Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradycyjny Problem

Terrorysta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie owa gra jest zajeeee a ja nie mogę grać :/

mianowicie , wyłącza się lub zbyt mocno tnie

Widziałem gorsze kompy a minecraft chodzi czy mój jest aż tak tragiczny ?

AMD Sempron 1.66 ghz 768 MB ram xp profesional

a no i najważniejsze uwagi typu wgraj optifine ustawienia na fast i te inne wszystko zrobilem lagi można ogarnąć ale wyłącza mi grę z tym błędem w notatniku

Proszę o pomoc :(

Opublikowano

Kiedy czyściłes PC? Szczególnie radiator. Daj+

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki o karty graficznej, przeczyść kompa Ccleanerem, zainstaluj Game Booster oraz powyłączaj zbędne programy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W opcjach minecrafta odleglosc widzenia na tiny, wylacz chmury, muzyke i bedzie smigal z lekkimi lagami :)

I jeszcze jak koledzy pisza- przejedz sie ccleanerem i wylacz xbedne programy :) polecam rowniez optifine, jak go wrac do klocka masz mase tutoriali (nie boj sie, nie wymaga dodatkoych programow)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...