Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Server testowy 2 :D info Asteroida

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwalić chyba się da , ale jescze do końca nie wiem :D

Może bede można jakąs zrobic mocną baze ktora duzo bije i ma duzo hp , ale w kilku mocnych ją rozjebiesz .

2 aegisami i 1 cytadela sie z jedna baza z 20 min meczylismy moze z 30 min .

Bijac z x-3 z 2-3 dedami .

może ten ich pomysł nie jest zły, w końcu jest coś co nawet SFE sobie nie poradzi, jednak po rozważeniu + i - jeestem na tak+++

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

może się zaloguje w koncu bo jeszcze nigdy na testowym nie latałem :D

chyba chuja, logowałem się przez 30 minut bez rezultatu

chwilowo raczej jest OFF

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Teraz jest off :D nikt nie wie czy wlacza dzis testowego

a mi jakiś kutas powiedział, że działa i 30 minut jak głupi się logowałem:|

Opublikowano

to mało szkoda nie uda mi się jak może będzie on

zależy jak chcesz się dostać na serwer to musisz być cięty i logować się do skutku, nieważne czy to trwa 30 min czy 1 h w końcu wejdziesz

Opublikowano

te wieże to mi seafight przypomina tam tak samo klanowe wyspy na mapach pvp

Dokładnie, po przeniesieniu się z SF na DO brakowało mi takich własnych kalnowych posiadłości, w konću gra nabiera większego sensu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...