Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy ribek na PL.

techl4nd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę zapytać o jakie skrzynki chodzi? :] Bo nie grałem dawno. Będzie like..

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skrzynie ucznia, dostaje sie co 10 lv na 20 lv sie dostale 3 zminki i 3 dodania, tylko do broni i zbroji do 40lv.

3@UP ponieważ to rib mojego kolegi i mial tego riba jak nie bylo jeszcze skrzyn...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tylko pamiętam jak kolega podrobił ss fmsa i zapomniał na um dodać - przed liczba, ale było spamu. Jak kolega wstawia ss jakiejś broni zapewne ss przeszlo przez fotoshopa

Opublikowano

ja tylko pamiętam jak kolega podrobił ss fmsa i zapomniał na um dodać - przed liczba, ale było spamu. Jak kolega wstawia ss jakiejś broni zapewne ss przeszlo przez fotoshopa

metin2.pl s10 zapraszam

Shady

Opublikowano

gratzy.

Fajny ribek.

twoj nick to

Stuppify ?

W sygnie masz napisany i zakrywasz

xD

Dla bezpieczeństwa ktoś SS'a podeśle na support SS'a z forum o hackach metina więc wiesz...

Shady

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

powiem ci zazdrosniku na tego riba zbieralem 1 miesiąc, dokładnie 26 dni, 3 godziny gry w tygodniu, 5-6 na weekdndy.

Nic nie kupowałem na allegro, wole kupic 2x drop z isa i miec satyfakcje z zarobku :>

PS. Spierdalaj

Pierwszy z wielu dowodów na to, że nie warto grać na PL'u , włosy stracisz niż coś osiągniesz :D Jokeee / gratulacje!

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Pierwszy z wielu dowodów na to, że nie warto grać na PL'u , włosy stracisz niż coś osiągniesz :D Jokeee / gratulacje!

warto, ponieważ rib poszedł za 140 zł ;d

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...