Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zarabianie.

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym zarabiac grubą kaske na t-28 przyominam ze mam T-46 full umocnienia pz II i pzkpfw 35 (t) oraz 39k kredytów na koncie.

Opublikowano

ale T-28 tyle kosztuje to co mam zrobić ?! a chce dojsc do KW-1 i zbierac kase na niemieckie....

Opublikowano

Fajnie mi poradziłes..... grać to i wiedziałem ... ale jak szybko a premium mnie nie stac bo na studia jebane zbieram bo stara kazała..

Opublikowano

W takim przypadku za wiele ci nie poradzimy, jeżeli nie masz czołgu premium to musisz po prostu męczyć bitwy tym co masz, aż kasa przyjdzie. Jedyne co ci moge powiedzieć jest to, że kasę dostaniesz za jak najwieksza liczbe obrażeń. W późniejszej fazie gry znajdziesz dla siebie wygodny czołg, który przy ograniczonych wydatkach, będzie w stanie zadać dużo obrażeń, takim czołgiem jest np kw-1.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png
Opublikowano

Ludzie ,... on dopiero zaczyna gre .

Pisze że potrzebuje kasy na t-28 .

Poprostu musisz grać grać grać czym więcej obrażeń zadasz tym więcej kredytów dostaniesz .

Możesz też sprzedawać stare częśći z Magazynu ( tylko w sklep nie kliknij ;] ) to ci da też kilka tysięcy jak na ten czas .

3007.jpg
Opublikowano

Ok zacznijmy od nowa.

Chyba ocipialeś kolego że myślisz o takich sumach!!!!!!! To jest nie realne!!!!

Ok aby zarabiać jak najwięcej musisz przede wszystkim;

- zadawać dużo obrarzen

- Starać się niszczyć pojazdy wroga

- Poruszać się dużo w trakcie bitwy (przebyte kilometry też są nagradzane)

- strzelać celnie

- celować w słabe punkty (jeżeli nie wiesz gdzie ony się znajdują poczytaj na necie lub w innym temacie możesz też ściągnąć specjalne mody ale nie polecam psują calą grę)

Specjalnie dla ciebie wymienie kilka slabych punktów;

w każym czołgu niemieckim z przodu jest taka plyta pochylona na du i troche pd czołgiem celuj tam wszystko prawie wchidzi,

W innych celuj na tyły i na boki staraj się celować w baki po bokach jak są odkryte!

Jeżeli nie masz możliwośi oddania strzału w tyl ani na boki to z przodu możesz celować w wizjer zależy w jakim pojeżdzie w niektórych znajduje sie na wierzydzcze a na innych w kadlubie. Wizjer rozpoznasz poniewasz będzie to np. taka czarna kreska w kadlubie lub sypuklenie na wieży z kropkoą.

Jeżeli nie znajdziesz wizjera nie trać czasu i nawalaj we włazy na wierzydzcze ( jeżeli nie ma możliwości gdzie indzij tam też wchodzi).

Są jeszcze różne miejsa gdzie celować poczytaj na necie ale w ostateczności możesz prubować pomiędzy wieżydzkę a kadlub strzeać jest szansa że żabijesz załogą i uszkodzisz pojazd

PS miałem sytuację gdy zabili mi calą zalogę i bylo to rownoznaczne ze zniszczeniem czolgu!!!

POWODZENIA

PS - ZSRR jest eksta ja mam IS i jestem zadowolony Polecam!!

POWODZENIA ;):D

Opublikowano

Co do tych slabych punktow to najlepiej wgrac moda Gdzie strzelac? wtedy widac na kazdym czolgu jego slabe punkty i nie trzeba ich szukac.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...