Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Jak zdobyć swojego pierwszego mounta.

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Powiem wam o tym jak zdobyć mounta . Mount to istota którą można ujeżdżać . Nasz pierwszy mount będzie prawdopodobnie przyśpieszał ruch o 60% . Całą procedurę zdobywania mounta przedstawię na przykładzie orka . Mount jest dostępny od 20 lvl .

Ile to kosztuje?

Sam zwykły wilk kosztuje 85 silver coon'ów . Ale taniocha , pomyślicie sobie . Ale wierzcie mi , bez Apprentice Riding go nie kupicie . Warto nabijać reputację w mieście z wierzchowcami(Ja nabijałem w Orgrimmar)bo koszt Ridingu zostanie zmniejszony . Jeśli jesteś neutralny do tego miasta to koszt 4 gold . Friendly:3 gold 80 silver coon , Honored : 3 gold 60 silver coon , Revered 3gold 40 silver coon , Exalted : 3 gold 20 silver coon (Jeśli mowa o Exalted , to mając taką range np. w Darkspear Trolls będziesz mógł kupić raptora) .

Skąd zdobyć kasę ?

1)Z Dungeon Finder(dostępne od 15 lvl)

2)Z misji

3)Sprzedaj nieużywane rzeczy(nie ekwipunek , bo popełnisz ten sam błąd co ja ;x )

Mam wszystko . Co dalej ?

W mieście jak np. Orgrimmar znajdź trenera od ridingu , zawsze obok niego powinien stać sprzedawca mountów . Jeśli nie wiesz gdzie to jest , kliknij na strażnika panoszącego się gdzieś(gdy na niego najedziesz to twój kursor będzie w kształcie mapy), a następnie wybierz z listy interesujący cię obiekt . Na mapie będzie oznaczony flagą . Jak już dotarłeś do Stable Master'a , kliknij na niego i przeciągnij np. Black Wolf'a do ekwipunku . Następnie na ikonke wilka w twoim ekwipunku kliknij prawym przyciskiem myszy . Swojego mounta możesz zobaczyć klikając w ikonę konia . Dawaj "mount" , i leć szpanować ! (aby zejść kliknij unmount)

Dokładna lokalizacja

Trener ridingu wraz ze sprzedawcą wilków w Orgrimmar jest za budynkiem w którym stoi trener Huntera . Aby dowiedzieć się gdzie takowy jest , zrób tak jak to opisano powyżej . Trener nazywa się Kildar i siedzi na szarym wilku . Obok niego będą stać różnokolorowe wilki , a także sprzedawca . Trener położony jest w Valley of Honor .

Screenshoty :

9600.jpg

14j9jwl.jpg

Opublikowano

Przydały by sie SS.

Dodam w najbliższym czasie .

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...