Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamiana między serwerowa

OzynS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jutro zamieniam się eq między serwerami z kolesiem, trochę się cykam (mój pierwszy raz) bo mam dobre eq i nie chcę być oszukany i chcę się zapytać jak to "rozegrać" abym nie został o*ebany z eq. Dodam że nie mogę zrobić tego z administracją serwera bo na obu serwerach admini nie pomagają przy takich zamianach. Napiszcie jakieś taktyki od jakich itemów zacząć i w ogóle ;)

PS. wymiana będzie z rozmową na skype.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Co z tego, ze skype? Przez komunikatory glosowe szybko obdarza sie zaufaniem osobe kotrej w ogole nie znamy. Zrob tak, ze niech on pierwszy da eq. Ja tak robie zawsze i nigdy przy wymianach nie zostalem oszukany. Jezeli nie zgodzi sie to po prostu nie ma nawet co na niego marnowac czas.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Myślałem też że np. on da kilka itemów a potem ja dam kilka itemów żeby on nie pomyślał że go chcę o*ebać. Ogólnie moje eq jest warte około 100zł jego trochę mniej więc tym może go przekonam :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ja bym się wymieniał po 1 itemku.

Zacząć od najsłabszych.

Np. Dajcie temki na handel niech on da pierwszy tego jednego i ty mu dasz jednego potem ty pierwszy dajesz jednego i on jednego itd...

W ten sposób nigdy nie zostałem oszukany.

Mała rada zrób tak że na ostatnim (Najlepszym) itemku on dawał pierwszy :) To tak dla pewności.

Licze na +

Opublikowano

Ja bym się wymieniał po 1 itemku.

Zacząć od najsłabszych.

Np. Dajcie temki na handel niech on da pierwszy tego jednego i ty mu dasz jednego potem ty pierwszy dajesz jednego i on jednego itd...

W ten sposób nigdy nie zostałem oszukany.

Mała rada zrób tak że na ostatnim (Najlepszym) itemku on dawał pierwszy :) To tak dla pewności.

Licze na +

No wiesz ja mam mniej itemów bo grałem na hardzie a przechodzę na serwer medium gdzie koleś ma ponad 30 itemów a ja ledwo 13 więc on po 2 ja po 1 :) Ale zobacze jak to wyjdzie w praniu :)

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...