Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Znowu zamiar kupna 100k nx

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam zamiar kupić koło 10 następnego miesiąca znowu 100k nx chciałem kupić TPG-PRO G36E Valkyrie Dual Scorpions

bądź zainwestować w Myst Nx skrzynki co wy na to? Lepiej kupić 3x bronie permament czy zaryzykować i walić i trafić jakieś epickie itemy na perm? Ryzyk czy lepiej bankowe itemy co byście wybrali?

Opublikowano

Lepiej kupić broń na perma, przynajmniej masz pewność, że nie stracisz kasy, bo kupując skrzynki nigdy nie wiadomo co się trafi.

AR - G36E Valkyrie, M6A2-SRT

SMG - P90TR, UMP45

SR - TPG-1 Pro, TRG-41

Opublikowano

Scorpionków nie można kupić na perma (jedynie na NA można), zamiast tego polecam T-2 (dobra broń, ogromne portability - większe niż nóż M9). Jeśli lubisz ARki high recoil to ja bym brał XM8, staty się prawie niczym nie różnią a jest mniej oklepne (mnie osobiście strasznie wkurwia jak co drugi gracz lata z gietą), i ma lepszy scope.

Skrzyneczek nie warto kupować bo to jest ogromne ryzyko.

A snajperka spoko, mi osobiście się nią najlepiej grało, tylko jak wolisz grac na Sniper Only i walić quick scopy to lepiej wziąć L96A1 AW lub L115A3 (imo lepsza od AW) ale do campy się one całkowicie nie nadają. TPG-1 Pro taka uniwersalna,

Bywalec
Opublikowano

W dziale poradniki do gry jest mój poradnik " jak dobrze kupić perma ". Są tam podane przykłady broni dobrych i sprawdzonych przezemnie. Nie dam ci linka bo pisze z telefonu

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@Up to się nazywa powielanie odpowiedzi :>

Co do tematu... Jesli kupujesz aż 100k nx to polecam 1x ar 1x smg i do wyboru 1x sr lub 1x sg

Mianowicie M6A2 SRT, UMP 45, L96A1 AW, M4 Super 90

Skrzynek nie kupuj.

Bywalec
Opublikowano

Tak przed snem mi się przypomniało. M416N jest godne uwagi. Nie jest takie jak CQB. Gra mi się tak dobrze tym jak Carbon15 którego też polecam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Za 100k nx byś miał około 50 skrzynek bo 1 kosztuje 2k ? lub 2,4k a czarny kluczy okolo 90 z czego dobrze pamiętam to już na własne ryzyko. Permy jakie masz teraz.?

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Nie skrzynek nie ma sensu.

Tzn. na myst-n się jeszcze bym skusił.

Z tego wylatują same Rare lub Epic.

Ale ja czarnych kluczy otworzyłem na raz 80 i nic.

A na YT gościu otworzył 3 i dostał 2 permy -.-

Ale teraz już nie wylatują permy broni ze zwykłych czarnych skrzynek

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Nie no ja już mam kilka permamentów ale nudzą mi się mam takie jak M146CQB M6A2-SRT MP7MOD UMP45 teraz tylko się pytam czy lepiej od razu TPG-PRO i G36 Valkyrie i ew P90TR do kolekcji ? czy lepiej inwestować w myst nx prosta sprawa a wielu z was piszę mi jakieś głupoty.Proszę o konkretne odpowiedzi Permamenty dlaczego? Skrzynki dlaczego? Odpowiedzi z sensem dziękuje

Bywalec
Opublikowano

Dziocha jeśli widzisz że ci się permy nudzą to ich nie kupuj.

Kup sobie za 100k nx myst-n i będziesz miał przeróżne unikaty i epiki na ileś tam dni. Tak że ci się przyjdzie nie nudzić przez jakieś 1-2 lata. Oczywiście jeśli nie wyciągniesz z inboxa wszystkiego od razu. Bo jak otworzysz skrzynkę to broń nie zniknie w inboxie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Na klucze też się można skusić. Z tych halowenowych skrzynek jest większa szans na perma . Ew mysty jak pisałem już wcześniej. Snajperka black magnum lub orthus, albo nawet legion z którym możesz sobie lv nabić nieźle.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

zawsze tak jest że my mu coś powiemy a on i tak inaczej zrobi bo to jego pieniądze

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Bywalec
Opublikowano

No nie wiadomomo czy viewty na święta będą.

:D

Na haloween miały być i też nie było

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...