Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy mogę pisać tutaj , ale jeśli zły dział to proszę moderatorów o przeniesienie.

No więc wpadłem na pomysł hard serwera metin2 który miał by więcej broni niż przeciętny hard , ponieważ wszystkie hardy mają tylko bronie z PL-a i tyle a według mnie dużo ludzi by się załapało na taki serwer w którym były by nowości np. z nimfy robilibyśmy barona a potem nasyconego lub coś w tym stylu . Na takim serwerze byłby również nowe zbroje i inne itemki ale nie za dużo . Mogły by się też pojawić nowe skille ( z tym byłoby dużo roboty ) dla woja/ninji 6 (byłby one trochę pozmieniane te 6 skille) a dla sury/szamana 7 (mam pomysł na ich wygląd ) . Miały by trochę mniejszy DMG i te skile wbijało by się na 15 dlatego żeby na 90 lv mieć wszystkie skille na M . Na serwerze byłby też nowe questy na każdy lv , oraz questy poboczne np. gdy szli byśmy po red lesie to znaleźli byśmy jakiegoś NPC który by dał questa (tego NPC ciężko byłoby znaleźć ponieważ by się przemieszczał ) . Oraz kilka innych nowości .

RESTHEA.EU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...