Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym typie serwera?

SnejkyS

Co myślicie o tym typie serwera  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?licie o tym typie serwera?

• By?by fajny
    • Super pomys?
    • Czysta zajebisto??
    • nudne...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki pomysł na serwer Survival z utrudnionym dropem, bossami, dangeonami itp. , lecz nie wiem czy by to wypaliło.

Serwer możliwe, że wyjdzie pod koniec listopada, jeśli wypali :)

Proszę o oddanie głosu i komentowanie. :)

Pozdrawiam.

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

Ciężko powiedzieć czy to wypali. Na serwer składa się wiele czynników, nie tylko sam "typ" jak np. survival. Jeśli poważnie chcesz się zastanowić nad otwarciem serwera to radziłabym to dobrze przemyśleć, otworzyć notatnik i spisać wszystkie swoje pomysły. Następnie pomyśl, czy to co napisałeś w ogóle ma sens i ewentualnie wtedy pytaj na forach. Jeśli dasz większy opis to dopiero wtedy będzie można coś ocenić. Jak na razie nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

wg mnie nie.... już jest za dużo survivali. Nikt nie potrafi zrobić czegoś innego jak survival? Jakiś bardziej futurystyczny typ typu Metropolia czy coś a nie ten głupi sur.... nie nawidzę go bo to jest jak zrobienie serva pod kasę. Nic ciężkiego zrobić byle jaką mapę, dodać kilka pluginów i zbierać kasę z VIPa dla siebie pod nazwą niby "na rozwój serwera" ale wiem że padnie.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@Up

wbij na mój serwer . Podobny do tego co sobie wymyśliłeś

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie przejdzie, już takich jest pełno, a co dopiero ile serwerów w Minecraft....

@UP 5 dziennie? chyba 50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...