Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co byś głosował?

swist2

Na jaką parte byś głosował?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jak?s partie by? g?osowa?, gdyby wybory odby?y si? teraz?

• Kongres Nowej Prawicy
    • PIS(uzasadnij)
    • PO(uzasadnij)
    • Ruch Palikota(uzasadnij)
    • SLD(uzasadnij)
    • PSL(uzasadnij)
      0
    • Solidarna Polska(uzasadnij)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak w chwili obecnej nie mogę głosować, ale na pewno nie głosowałbym na sPiSek. Palikot niby by ganje zalegalizował ale by była rozjeba w kraju, a korwina mikka nie znam, wgl nie jestem obeznany w polityce aż tak bardzo.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ruch Palikota dlaczego ? Bo Janusz Palikot jako jedyny chyba wszedł do sejmu juz bogaty i nie zalezy mu na kasie jak innym dodam jeszcze jak widziałem jakis wywiad z nim to dobrze gada .

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

PO, Jarek sobie robi jaja i mówi, że chcą go zabić. Palikot pracuje w cyrku, a Korwin mnie wkurwia.

A tusk wyprzedaje Polske(nie jest już w wiekszosci polska), każde ci pracować do 67, jego przydupas roztowski zaciąga kredyty w prywatnych bankach, żeby bardziej zadłuzyć Polske. Wystarczy spojrzec na dług publiczny.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...