Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co byś głosował?

swist2

Na jaką parte byś głosował?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jak?s partie by? g?osowa?, gdyby wybory odby?y si? teraz?

• Kongres Nowej Prawicy
    • PIS(uzasadnij)
    • PO(uzasadnij)
    • Ruch Palikota(uzasadnij)
    • SLD(uzasadnij)
    • PSL(uzasadnij)
      0
    • Solidarna Polska(uzasadnij)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w. Ja oczywiście głosowałbym na KNP i Janusza Korwina Mikkiego, nie bede nawet tego uzasadniał, bo każdy myslący człowiek zna tego powody. A jaka jest wasza opinia?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Na żadne bydło z tego sejmu nie zagłosuje. Mieć tylko nadzieje że pojawi się ktoś normalny z ambicjami który coś zacznie robić z tym syfem.

Opublikowano

Na żadne bydło z tego sejmu nie zagłosuje. Mieć tylko nadzieje że pojawi się ktoś normalny z ambicjami który coś zacznie robić z tym syfem.

Takim jest własnie Janusz Korwin Mikke, niestety ostatnio jak kandydował, to mimo, że zebrał ponad 100tys. głosow(potrzebnych do startowani a wyborach) nie uznali mu sporej czessci i wyszlo ponizej 100tys.W mediach go hejtują etc. bo to jedyny człowiek mówiący prawde, który zmienił by wszystko na lepsze w Polsce, donaldow i jarków wsadził do kryminału, dlatego tak sie go obawiają.

@edit: do panów głosujacych na pis: moglibyście uzasadnic? Oprócz poglądaów wobec kościoła te parte lewicowe(czyt. PO, PIS, SLD etc.) nie rożnią sie niczym

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie głosowałem, nie głosuję i nie będę. Na kogokolwiek zagłosujesz i tak będzie źle więc nie mam zamiaru tego robić.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Na pewno nie na PiS, nie można dać dojść do władzy temu Kaczyńskiemu, bo cały czas będzie drążony temat Smoleńska, a ileż można... Nie przesadzajmy. Po za tym i tak nic nowego nie wprowadzą, wiec z dwojga złego wybrał bym PO.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie głosowałem, nie głosuję i nie będę. Na kogokolwiek zagłosujesz i tak będzie źle więc nie mam zamiaru tego robić.

Nie mam zamiaru głosować ,ponieważ wszyscy w naszym rządzie to oszuści,złodzieje i bandyci i ch*ja wie czego.

człowiek, który nie interesuje się losami państwa jest "idiota" to przez takie wasze myślenie nędznego ludu tak się dzieje jak dzieje

Na pewno nie na PiS, nie można dać dojść do władzy temu Kaczyńskiemu, bo cały czas będzie drążony temat Smoleńska, a ileż można... Nie przesadzajmy. Po za tym i tak nic nowego nie wprowadzą, wiec z dwojga złego wybrał bym PO.

bynajmniej szanowny pan Kaczyński przeprowadzi czystki, ostatnio tego profesora wystawili na kandydaturę to znak, że coś robią a premier co takiego zrobił podwyższył wiek emerytalny blokując kolejne miejsca na prace młodym kpina z taką służbą zdrowia jak mamy obecnie...

@ top z dwojga złego zagłosowałbym na PiS albo SLD lecz z większa przewagą na SLD ktoś pewnie ma pomysły na państwo jak by to ująć może tak to powiem prezes się już trochę nadpalił jeszcze się okaże

Opublikowano

Tylko, że nie głosując będzie dalej to samo bagno jakie jest... Ja w następnych wyborach już będę mógł brać udział, jednak sam nie wiem kogo bym wybrał... Zgodzę się z wami, że kogo się nie weźmie to jest źle i chyba oddam głos na jakąś małą partię... Poza tym Palikot tak ciekawie reklamował się z legalizacją Marihuany, a zebrał głosy i nic nie robi, nawet się nie odzywa w tym sejmie... ;)

Opublikowano

Ja bym zagłosował na Kaczkę gdyby tylko nie było ciągle o tym Smoleńsku...

Tak jak wyżej napisali (jedyna normalna partia) ;)

PS. Precz z Tuskiem!!!

Opublikowano

I tak wiadomo, że liczą się 2 partie - PO i PiS...

Na PiS nie zagłosowałbym z tego samego względu co RMCF a na PO nie zagłosowałbym za to co pan Tusk zrobił przed Euro - chodzi anty kibicowską politykę w celu zakrycia swoich nieudanych (by nie napisać nieudolnych) posunięć w sprawie budowy kolei, dróg itd.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Brawo, 10000000 ludzi myśli że ich głos nic nie znaczy, z takim podejściem oczywiste że nie wyjdziemy z tego gówna. Według was to najlepiej mieć wyjebane na głosowanie, a potem narzekać że "kto głosował na PO?!" "wolałem żeby PiS wygrał!". Gratulacje idiotyzmu.

@Top: KNP lub między PO a PiS wybrałbym PiS.

Game Over

Opublikowano

Brawo, 10000000 ludzi myśli że ich głos nic nie znaczy, z takim podejściem oczywiste że nie wyjdziemy z tego gówna. Według was to najlepiej mieć wyjebane na głosowanie, a potem narzekać że "kto głosował na PO?!" "wolałem żeby PiS wygrał!". Gratulacje idiotyzmu.

Tak znów głosujmy na PO, bo boimy się PIS-u lub na PIS bo nie lubimy PO. Ja już mam w dupie propagandę partii, które znalazły sobie sposób na dłuuuuugie zagoszczenie w sejmie.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...