Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja nietoperza opłacalna? kupujecie?!

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up, z takimi sprawami to na pw.

Co do tematu, nie kupuj no może jeśli masz sfe i chcesz poszpanować to tak.. ale się nie opłaca.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Ojej mnie też oszukano na 100 PSC i nie mam zamiaru zgłaszać tego na policję . Ja po prostu gościa zabiję !!!!!

A co do tematu . Jeżeli stawiasz na wygląd to nie ma sensu kupować tej formacji ponieważ jest bardzo podobna do ćmy ( no chyba że ćmy nie masz).

Jeżeli chcesz to formację do bota też Ci się nie opłaca ponieważ spowalnia Cię o 15% więc w tedy nie masz szans ucieczki . Kup sobie formację bariera .

Opublikowano

Z innej beczki działa wam Kbot ? @a tak żeby było na temat ja nie kupuje szkoda mi urki ;p ale jak ktoś urke to sobie może pozwolić ;)

Opublikowano

Na mniejsze alieny lepsza Bariera a na większe romb jak na mój gust.

ten nietoperz to tylko jak chcesz poszpanować jaki bogaty jesteś że cię na niego stać itp. :)

oto moje skromne zdanie o tej formacji

PL2 VRU

Opublikowano

Gdzie wy macie ta formacje nowa?? spokojnie koles tez mnie oszukal na 2 konta, widac ze to dziecko i za niedlugo w poprawczaku wyladuje

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Panowie, to nie miejsce na straszenie siebie. Posty nie na temat/związane z kradzieżą kont zostały ukryte.

Takie sprawy załatwiajcie na policji, czy swoich prywatnych komunikatorach.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Formacja "Nietoperz" jest opłacalna Oczywiście ale gdy bijemy alieny . Ponieważ : 10%+8+20%= 38%!!!

*10% veteran , 8% "Nietoperz" , 20 % Busterki .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Czyli formacja jest opłacalna. Zawsze to troche więcej expa, co jest przydatne podczas bicia allienków, szybciej wbijania lvl :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Taskskrypt do pbdo by zmieniał formacje jak kubik jest na hita, i mamy łatwy zysk <3

Według mnie, całkiem opłacalna.

Opublikowano

88% Max "więcej PD" ZaklinaczDeszcz Dzięki zapomniałem ^^

więcej bo kiedyś miałem wszystko co się da i odebrałem chyba gammę to dostałem PD takim wzorem:

wrota + 50% + 20% (boosterki) + 10% (veteran)

czyli dostałem nie wrota +80% tylko więcej, nie chce mi się obliczać ile dokładnie :P

nawet jeśli bez tej czarnej magii z aliena można dostać 100% więcej PD bo jeszcze z profilu można 12% dostać ;)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Jak ma ktoś na tyle URI to zawsze 8% więcej PD

PS. ...i tak latamy na botach to 1-3 dni pracy BOTA :)

100 000 uridium to dla Ciebie 1-3 dni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...