Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( PYTANIE )Oswajanie Osła !

jakubsox20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pszejde odrazu do żeczy, 17:00 Congratulations! You earned the achievement "Natural Born Cowboy". Wydaje mi sie ze oswoiłem osła ale dalej niemam go do wyboru w mount... moje pytanko brzmi tak : Czy potszeba premium zeby jechac na moucie (OSŁA) a jak nie to ile czasu tszeba czekac zeby osiol sie pokazal w mountach...

:))) Z gory dzieki :)))

Opublikowano

Gościu mam ochotę Ci jebnąć słownikiem w łeb.

Mounty się oswaja CHYBA NIE JESTEM PEWIEN BO DAWNO NIE GRAŁEM przy jakiś eventach i trzeba jakiegos itemu.Ale nie dam sobie jaj uciąć

Opublikowano

Nom ale miałem bag of apple slices i pisalo 17:00 Congratulations! You earned the achievement "Natural Born Cowboy". Wiec chyba wykonalem ale ku*** dalej niemam tego mounta

P.S sorrki że słabął ortografie mam ale mieszkam 6 lat w angli wiec :///

Opublikowano

Ale z tego co wiem(znowu moge sie mylic i nie dam se jajek obciac) to trzeba takiego capnac przy evence i uzyc na nim itema.Zrobiles tak?poczytaj dokładnie na google/tibia wiki jak to jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...