Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Messi zdobywa Złotego Buta !

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imagescad4czg8.jpg

Tak by wyglądał wasz boski Messi gdyby nie pewien pan , który się nad nim zlitował i ufundował mu hormonów wzrostu ;>.

A co kogo obchodzi jak on by wyglądał? Tak samo mogę dać Twoje zdjęcie z młodości i napisać: "Tak byś wyglądał jakbyś się nie postarzał..." ;)

Dla mnie jest to jeden z najlepszych graczy na świecie i już nic tego nie zmieni... ;)

Opublikowano

Mylisz się. Messi nie był królem asystujących w lidze ;) Faza grupowa. Tam się gole też liczą. No tak. Ronaldo przyszedł do Realu i od razu zdobywał 40 bramek na sezon.

Nie , nie myle się :)http://www.ligol.pl/asysty/hiszpania/primera-division/2011-12/liga/ . 20 asyst. Nie mówię 40 na sezon tylko 10 Gran Derbi ,w których odrazu był w podstawowym składzie. A ile było el clasico bez Messiego ? Kilka.

imagescad4czg8.jpg

Tak by wyglądał wasz boski Messi gdyby nie pewien pan , który się nad nim zlitował i ufundował mu hormonów wzrostu ;>.

Kogo to obchodzi ; O ?

Opublikowano

@Up

O ile pamiętam Ozil miał więcej asyst od messiego.

Ozil 17 asyst, messi 16.

10 Gran Derbi ,w których odrazu był w podstawowym składzie. A ile było el clasico bez Messiego ? Kilka.

A ile było ogólnie tych meczów z jego udziałem?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

imagescad4czg8.jpg

Żałosne, żeby używać czyjejś choroby jako argumentu przeciw niej...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Siberian Ronaldo nic nie robi tak, i strzela gole przez przypadek, tak ? śmieszny jesteś

może ma gorszy okres ale,

częściej strzela z główek od messiego

Częściej strzela z dystansu

Messi lepiej drybluje i łatwiej mu mijać zawodników, ale Cris jest szybszy

co do podań i asyst myślę że są na równi

@top, gratulacje dla niego należało mu się. Teraz czekamy na złotą piłke, znając życie to wygra Messi dlatego że jest bardziej lubiany od Crisa

mg7k04q.jpg

Opublikowano

chłopie ty kozaczysz o czymkolwiek a pojęcia nie masz więc japa, już mam dosyć tych twoich tępych wypocin, to że tylko ty masz obrazek CR7 na ścianie to nie znaczy że każdy o zdrowym rozsądku ma. Każdy widzi jakieś błędy i wady lecz ty widzisz poza ziemską istotę która jest idealna pod każdym względem. Zastanów się grubo nad sobą bo jesteś psychicznie niedorozwinięty aby dyskutować o czymkolwiek ^^

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

te poprzednie rozjebały, ale to już niszczy wszystko i przegracza możliwosci. Messi ma najlepsze passy na swiecie, nawet lepsze od xaviego, iniesty( z barcy) i kazdego innego, a Ronaldo umie podać piłke na 2 metry. Messi ma multum spektakulranych podań, nawet po 2-3 przez 20metrów na mecz, a Ronaldo? 1 na 10 meczy ma taki pass jak messi co kazdy mecz?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Spoko, niech będzie ten krzywy but dla Messiego ale niech nie dostanie złotej piłki, bez jaj... Casi i CR7 bardziej na nią zasługują i niech któryś z nich ją dostanie :)

Siberian Ronaldo nic nie robi tak, i strzela gole przez przypadek, tak ? śmieszny jesteś

@top, gratulacje dla niego należało mu się. Teraz czekamy na złotą piłke, znając życie to wygra Messi dlatego że jest bardziej lubiany od Crisa

Wszystko idealnie wymienione ale dla mnie obaj są na równi w kategorii drybler. Po prostu Messi ma lepszy pomysł jak ominąć przeciwników i mu się to udaje.

Opublikowano

O ile pamiętam Ozil miał więcej asyst od messiego.

Ozil 17 asyst, messi 16.

A ile było ogólnie tych meczów z jego udziałem?

Podałem konkre źródło ,gdzie wyraźnie pisze ile kto zdobył ;)

Spoko, niech będzie ten krzywy but dla Messiego ale niech nie dostanie złotej piłki, bez jaj... Casi i CR7 bardziej na nią zasługują i niech któryś z nich ją dostanie :)

Wszystko idealnie wymienione ale dla mnie obaj są na równi w kategorii drybler. Po prostu Messi ma lepszy pomysł jak ominąć przeciwników i mu się to udaje.

Messi jak dostaje to krzywybut ... <_< Casillas odpada ,bo jest messi,falcao,ronaldo. Czym ronaldo był lepszy od reszty nominowanych? To już lepiej wybrać mistrza Europy i Świata (Hiszpan) czy Ligi Mistrzów (Chelsea). STWIERDZAM RONALDO ,ALBOWIEM NAZWISKO.

Idealnie dopasowane wszystko co po równi albo dla ronaldo ,a co kolega Cristiano napisał o dryblingu to już nie xD xD .

Często strzela - ale co jaki strzał jest gol ; > Lepiej strzelić 2 razy ,ale perfekcyjnie niż napierdalać ,bo może wpadnie piłka zkozłuje (curve shoot). Messi preferuje balans ciałem ,portugalczyk sztuczki. Cris jest szybszy na dalszą odległość ,bo Leo na małą odległość odsadza każdego ;) Podań i asyst równi ? Wymiana CELNYCH podań messiego a ronaldo. Asyst? Buhahahaha ,sorry memory ,ale zobacz sobie ,że messi pod względem asyst w każdym sezonie jest lepszy.

Opublikowano

Podałem konkre źródło ,gdzie wyraźnie pisze ile kto zdobył ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi

Tutaj wikipedia. Szukałem na stronie Realu statystyk z poprzedniego sezony, ale mi się odechciało, bo znaleźć nie mogłem :<

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Patrząc na te statystyki to na prawdę będą mieli dylemat komu dać tą złotą piłkę.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Gratki dla messiego, ale moim zdaniem w tym roku złota piłka nie dla niego

a tak BTW jak czytam niektóre posty hejtujące Ronaldo i Messiego to mi się rzygać chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...