Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no czemu nie mg pobrać klienta ?

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Pasjonat
Opublikowano

Ogarnijcie ten download klienta, bo z chęcią bym zagrał.

Opublikowano

Mam pytanko czemu jak expie to pisze że dropnełem np. Szkatułkę mordercy lub nawet tą szkatułkę hellowinową a jak patrze do eq to nic nie ma ( tylko nie piszcie żebym wgral clienta lub do clienta lanchera, ponieważ mam clienta a do niego wrzucilem lanchera ) Będe wdzięczny za pomoc

Opublikowano

Nie masz spatchowanej gry, nie wyświetla Ci skrzynek (po updacie wprowadzającym tak sie zrobiło), a masz je w EQ, przejedź myszką to zobaczysz napis w którymś miejscu

Opublikowano

Nie masz spatchowanej gry, nie wyświetla Ci skrzynek (po updacie wprowadzającym tak sie zrobiło), a masz je w EQ, przejedź myszką to zobaczysz napis w którymś miejscu

więc co mam zrobic

Opublikowano

Ile jest graczy online na serwerze (mniej więcej)

@edit

50 osób max.

To luda w ... przynajmniej nie ma tłoku haha
Opublikowano

Zapraszam serwer naprawde fajny, pare rzeczy jest do dopracowania ale jest konkret!

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być ciekawy. Wyróżnia się innym system ulepszeń od swojej konkurencji. Posiada nowe mapy również wyróżniające się. Wieża Demonów całkiem inaczej wyróżniona. Myślę, że zagram serwerze tym bardziej, że poszukuje ciekawego a ten wpadł mi do gustu. Tutaj rywalizacja jest na równym, poziomie dla każdego.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...