Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askaria [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko masz w plikach do pobrania jest tam locale, icon, root i plik .exe nie długo zostanie też dodany client.

Ja chce tylko Rooty , locale , I plik exe bo mi się po 6 KB/s ściąga 5 h nie będę czekał .

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

nie pobierajcie tego gówna ma wpizdu grożnego wirusa sam się przekonałem jestem świeżo po formacie

nie ma zadnego wirusa.. skanowałem to 10x.. wyżej nawet skana dałem..

Nawet możecie sami zeskanować...

sygna1.png

Opublikowano

Up

Widać ile masz lat.

Jak piszesz "mi się komp sam wyłanczał"

A powinno się pisać wyłączał.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

Opublikowano

Ile jest osób online tak mniej więcej? +400-500 ?

Serwer wystartował wczoraj można nawet powiedzieć ze dzis rano więc nie spodziewaj się ze będzie po 500 osób.

sygna1.png

Opublikowano

grałem tam pare minut to wiem :/

po paru minutach gry na pewno wszystko wiesz, zauważ ze jak wejdziesz na pare min do gry wbijesz ten 5lv lub pojdziesz postać do m1 to nie poznasz serwera...

sygna1.png

Opublikowano

nie będe go poznawał bo i tak wkrótce padnie a szkoda mojego czasu na to badziewie wiem tylko że serwer lipa i tyle i przeproście graczy za robienie z nich kretynów

no to może się o serwerze nie wypowiadaj? z góry dzieki.

sygna1.png

Opublikowano

Witam zachęciło mmnie do gry to ze jest to serw trudny, eq jest takie jak na pl i że z ulepszacze sa od +7 i tylko perelki. Po dłuższym czasie gry juz powoli sie zniechecam. Eksp leci bardzo słabo wiec bardziej to jest hard, zabilem ponad 30 bestow w m2i drop z nich to tylko 1 jelonek. Nastepnie zabilem ponad 5 wodzow orkow brak jakiegokolwiek dropu z nich!!!! jezeli tak dalej bedzie to ja podziekuje za gre na tym privie ( a mialem nadzieje ze bedzie fajny po prezce). Mysle ze GA powinno zwiekszyc troche eksp i ogranac ten drop bo na 35lv biegam z szerokim. Rozumiem nie ma fms/rib w sklepie no ale bez przesady przeciez duzo lepiej na PL dropi!

Opublikowano

Witam zachęciło mmnie do gry to ze jest to serw trudny, eq jest takie jak na pl i że z ulepszacze sa od +7 i tylko perelki. Po dłuższym czasie gry juz powoli sie zniechecam. Eksp leci bardzo słabo wiec bardziej to jest hard, zabilem ponad 30 bestow w m2i drop z nich to tylko 1 jelonek. Nastepnie zabilem ponad 5 wodzow orkow brak jakiegokolwiek dropu z nich!!!! jezeli tak dalej bedzie to ja podziekuje za gre na tym privie ( a mialem nadzieje ze bedzie fajny po prezce). Mysle ze GA powinno zwiekszyc troche eksp i ogranac ten drop bo na 35lv biegam z szerokim. Rozumiem nie ma fms/rib w sklepie no ale bez przesady przeciez duzo lepiej na PL dropi!

drop z wodza orków został już zgłoszony wieczorem zrobie reset i będzie już normalnie dropił, exp jest taki że w 1 dzien można nawet wbić 70lv nie za trudny i nie za łatwy.

tak samo z fms ribami itp trzeba miecz szczescie raz dropnie raz nie.

Jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy lub ma propozycje na questy etc wystarczy ze napisze na forum.

sygna1.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o top 1 gracza. To jest Slayer i gram na nim. Masz jakie kolwiek przeciwieństwa? Ale nie no przepraszam że umiem robić eq :/

Opublikowano

drop z wodza orków został już zgłoszony wieczorem zrobie reset i będzie już normalnie dropił, exp jest taki że w 1 dzien można nawet wbić 70lv nie za trudny i nie za łatwy.

tak samo z fms ribami itp trzeba miecz szczescie raz dropnie raz nie.

Jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy lub ma propozycje na questy etc wystarczy ze napisze na forum.

No dobra wszystko fajnie ale człowieku tutaj nikt nie ma szczescia. Grales kiedys na PL przeciez tam 5x wiecej fms dropi niz na tym privie. Bez przesady.... w dzien 70 lv z takim dropem broni ze sr?? haha chyba grajac 24 na 24 non stop i to nie bardzo. Z tego co mi sie wydaje to w miare pomyslnie zrobiony priv pod zarobek. Pogram jeszcze chwile jak dalej mi nie dropnie zadnego fms i cos ciekawego z wodza to podziekuje. PZDR

Opublikowano

No dobra wszystko fajnie ale człowieku tutaj nikt nie ma szczescia. Grales kiedys na PL przeciez tam 5x wiecej fms dropi niz na tym privie. Bez przesady.... w dzien 70 lv z takim dropem broni ze sr?? haha chyba grajac 24 na 24 non stop i to nie bardzo. Z tego co mi sie wydaje to w miare pomyslnie zrobiony priv pod zarobek. Pogram jeszcze chwile jak dalej mi nie dropnie zadnego fms i cos ciekawego z wodza to podziekuje. PZDR

Ludzie jakoś dropia normalnie riby i fmsy, raz dropnie raz nie tak zawsze jest nie ma 100% dropu.

sygna1.png

Opublikowano

Co wy się rzucacie, grałem wczoraj i to nie jest medium tylko lekki hard po 2 jest tak zbugowany ten server, że się w pale nie mieści. Szept nie działa na każdy sposób bo kicka z gry... Server ogółem nudny, żadnych nowości to co było na innych serverach to jest a raczej jest to samo co na pierwszych serverach typu "nowsze, bajery itp." Nie polecam...

banner.gif

Opublikowano

Co wy się rzucacie, grałem wczoraj i to nie jest medium tylko lekki hard po 2 jest tak zbugowany ten server, że się w pale nie mieści. Szept nie działa na każdy sposób bo kicka z gry... Server ogółem nudny, żadnych nowości to co było na innych serverach to jest a raczej jest to samo co na pierwszych serverach typu "nowsze, bajery itp." Nie polecam...

Szept działa tylko trzeba wkleić do dobrego clienta pliki bo na nie ktorych nie dziala, dzis podam link do clienta i tam bedzie juz normalnie wszystko dzialac z szeptem.

sygna1.png

Opublikowano

Ludzie jakoś dropia normalnie riby i fmsy, raz dropnie raz nie tak zawsze jest nie ma 100% dropu.

Aha taka jest moja odpowiedz. 100% mowisz?? Zabilem ponad 30 i co?? jelonek

Opublikowano

Zapowiada sie niezle a moglbym wiedziec czy exp jest lepszy niz na ravi czy gorszy a moze taki sam ??

Edit. Dajcie luncher na jakas inna stronke ;P bo na sh premium ;(

HaHa .!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...