Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISTNIEJE DZIAŁ TALES OF PIRATES - jak zagrać na serwerze prywatnym?

Mateuszeko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.)

Kieruje pytanie taki jak powyżej czemu nie istnieje tutaj dział Tales of Pirates tak jak innych gier typu 2D?

2.)Mam drugie pytanko czy ktoś się orientuje w tej grze i wie czy da się grać na prywatnych serverach najlepiej polskich i czy są proszę o odpowiedź konkretną...

http://top2.igg.com/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

1.Tak Mi Się wydaję że to 3d.Nie wiem czemu nie ma działu dla tej gry ale pownna być zrobiona też w to grałem i gram nadal ale na serverach hamachi.

2.Polskich serverów nie ma bo to trzeba mieć dobrego pc,miałem kiedyś server files czyli pliki server tak myśle że to były pliki Top Of Hell albo Angels Of Hell ale mianowicie to były pliki połączone z Futurama files czyli max lvl 400 itd. ale chyba już nie mam[...]

jak znajdę to wrzucę i może ktoś zrobi server xD ale trzeba mieć 6gb i procek core I5 i 100mb internet to chyba wystarczy na hamachi xD

Da się grać!

Back Server files v 3.5 Pro(Hell Of Top Pliki)

Download Free!

Download Server files :

Download Patch :

Brak skanu + odkop, patrz na daty. 

<--------------(Ten Link juz Nie działa jak znajde patcha to edytuje znów)

Skan:Nie Posiadam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...