Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reaktywacja]MPGaming-[Survival][1.4.2!][Public][Ulepszony drop][Exp 4x][VirtualChest][NOWA MAPA!][NON-Premium][50 slotow][Frakcje + WorldBorder!]

kamillozz7k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1351220312-U390999.png

1351221141-U390999.png

1.4.2!!!

IP : s1.mpgaming.pl

IP/TS3 : ts.mpgaming.pl

NON-PREMIUM

Strona www : mpgaming.pl (OFFLINE)

Maszyna - 8 bg ramu/Virtual CPU 2000Mhz x 4

50 slotów(31 pluginow)

Ciekawe pluginy :

MobHealth (Pokazuje HP przeciwnika podczas walki)

WorldBorder(Dodaje limit mapy w naszym przypadku 10,000 kratek od spawnu)

OtherDrops(Diaxy dropia ze stona oraz emeraldy )

TreasureChest(Chest na spawnie z itemkami startowymi)

EpicBoss(Nowe fajne bossy)

Cokkiemonster(Nowe dropy z potworkow)

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0.png

LoOTy

:D

Diaxy:

Kilof zelazny - 0.2%

Kilof diaxowy - 0.4&

Kilof Zloty - 0.5%

Emeraldy:

Kilof Diaxowy - 0.2

Stone:

Kilof diaxowy, zelazny, zloty exp x15 - 0.4%

1351221641-U390999.png

[HeadAdmin]kamillozz7k

[Administrator]pawka8

[Administrator]Kidnap

[Moderator]Gympak

[Moderator]cvaniaczek112

1351221921-U390999.png

Nasz serwer pokazuje nowe ciekawsze oblicze surwiwalu ktore powinno wam sie spodobac, razem z kolegami staramy sie utrzymac jak najwieksza kulture gry wiec jezeli jestes tym jednym ktory wchodzi na serwery i hejtuje to prosze cie lepiej nawet nie wchodz

;). Wszystkich chetnych przygody zapraszam do nas, a jezeli wam sie nudz i i chcecie pokombinowac to mozecie wbic na s1.mpgaming.pl:25566 i pograc razem z moimi kolegami(Ten serwer ma tylko 6 slotow bo to tylko jest do gry z kolegami ^^).

1351222272-U390999.png

Jestem w polsce u lekarza, dodam jak wroce(Mieszkam w angli)

:)

Wbijcie i zobaczcie sami

^^

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

Prawdopodobnie nie bo ten plugin stwarza duzo kloptow, zajmuje duzo miejsca niszczac pliki swiata i zniszczylo by to surwiwal calkowicie.

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Hmm... spawn dosyć fajny, niektórzy gracze pomogą, ale... Gracze kampią na granicy spawnu żeby dedać nowych, słyszałem również o problemach związanych przez otrzymywanie dmg przez skok... (MOJA) OCENA SERWERA: 6/10

KHA`ZIX!

Opublikowano

@up

Hmm oceniasz serwer nawet na niego nie wchodzac, ciekawe :) Najpier wejdz a nie chejtuj kolego to moze pogadamy na ten temat jak troche dorosniesz i ogarniesz sie :] Serdecznie zapraszam na pograc serwer na ktory poswiecam duzo czasu bo warto a jezeli cos sie nie podoba ze serwer jest fajny to najpierw wejdz zastanow sie i potem oceniaj ^^

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

@UP wchodzę, ale nie wszedłem pod nickiem podanym w sygnie... Właśnie widać jak admin interesuje się swoim serwerem

KHA`ZIX!

Opublikowano

Hehe no interesuje sie dzieki :) Bylo powiedziec ze wchodzisz pod innym to bo dla mnie nie jest za bardzo oczywiste i za bardzo teraz sie nie moge insteresowac bo mieszkam w angli i przyjechalem do polski i probuje sie zajmowac wszystkim na telefonie wiec nie za bardzo da rade operowac ftp i konsole na necie z Orange ;p

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Serwer ładnie dopracowany , ogarnięta administracja . A teraz czas na - ...

Minusów brak ! Serwer stawiany na + . :D

@edit

Po wejściu na serwer zrobiłem frakcje i poszedłem szukać dalej jakiegoś miejsca pod budowę , nagle patrze admin pisze /warp event ! , to wpisuje i po minucie jakiś p*dał , o nicku Flame zaczął napierda*ać we wszystkich tam obecnych potkami na natychmiastowe obrażenia . No nic , szkoda mi tylko serwera bo admin nie zareagował . Pozostaje grać dalej . :unsure:

1351541121-U673085.png

Moje nicki w grach to :

Minecraft : Cz4rt3k , Eldenorek , Mufin132 , Popi

Cs 1.6 : [Heroes]Kaaivo , Naudyseus

Opublikowano

Wbiłem na chwilkę na serwer i muszę przyznać, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, świetna zabawa, fajni ludzie :)

Jeżeli szukasz czegoś gdzie możesz się zatrzymać na dłużej to z czystym sumieniem mogę Ci polecić ten serwer :)

Dobra wracam do grania!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Spawn ma robic dobre wrazenie wiec troche sie postaralismy i staramy sie caly czas, przykto mi cz4rt3k ze straciles swoje itemy. Jezeli macie pytania do adminow to piszcie na /msg i napewno powiem zeby koledzy dodali flage na poty na warpie event.

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

@up

No raz się żyje , trzeba grać dalej . :)

1351541121-U673085.png

Moje nicki w grach to :

Minecraft : Cz4rt3k , Eldenorek , Mufin132 , Popi

Cs 1.6 : [Heroes]Kaaivo , Naudyseus

Opublikowano

Ja teraz nazwet bedac w samochodzie wzielem laptopa od cioci z internetem z plusa i ogarniam. :D

Pozdrawiam, kamillozz7k.

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

@up Żałosne, ten serwer musi być taki żałosny że aż musisz go reklamowac pod reklamami nnych serwerów. I dzieki bo mam nowy cel do zniszczenia(Jeżeli twoj serwer jest online=fals to twoj serwer juz lezy :D)

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

nie polecam tego serwera ten serwer to gówno Administracja rozwaliła nam frakcje z jakimiś zjebami nasza frakcja

zwała się "HardLive" - (nie jest ona związana serwerem)

Użyli Gm Tp i komendy ban aby z nami wygrać a jak mieli by normalnie atakować to byli takie zjeby że ..

http://Nie działa mi avatar :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...