Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reaktywacja]MPGaming-[Survival][1.4.2!][Public][Ulepszony drop][Exp 4x][VirtualChest][NOWA MAPA!][NON-Premium][50 slotow][Frakcje + WorldBorder!]

kamillozz7k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server taki sobie. Denerwują mnie gotowce na spawnie czyli enchant oraz teleporty. Jak już ułatwiasz graczom to wgraj LWC. Kolejna rzecz która mi się nie podoba, to jest to, że jak się skoczy z 3 kratek, to odbiera mi hp. Następne to są te dynie. Po chuj mi się one spawnują jak kopię? Jest mi to zbędne i zabiera mój cenny czas (po dłuższym kopaniu robi to się wkurwiające jak co 10-40s pojawia się dynia). Następna negatywna rzecz to virtual chest. Jest ona zbędna, jak po zginięciu itemy z niej nie wypadają, a sama skrzynia się resetuje. Jak zginiesz, to nie masz jak odzyskać itemków. Anty cheat - wyrzuca mnie nie wiem czemu. Lagów i modów w ogóle nie mam, zaś sam nie wiem czy tego typu zabezpieczenie blokuje x-raya.

Opublikowano

Niestety ktos z adminow poczol za duzo wladzy wszedl i usuna pliki, serwer off. Dziekuje wam za wspolna gre i do uslyszenia. A serwer s1.zagrani.pl od teraz moim zdaniem jest najgorszym serwerem na swiecie poniewaz dali swoja reklame na naszym serwerze. Do zobaczenia, jeszcze napewno o mnie uslyszycie ;)

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

s1.zagrani.pl

O, serwer dla którego miałem robić pliki i byłem tu adminem ;_;

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Czy mowisz o mnie ?

Ts-a wam postawie, bedzie on do 3-ciego listopada. Dogadajcie sie :) i zycze wam milej zabawy, mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie spotkamy na jakim serwerze :]

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Serwer ts-a jest juz odpalony, mozecie wbijac i gadac. Bedzie on dzialal do 3-ciego :D Milego gadania!

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...