FrishPL Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam. Mam problem z pluginem Factions. Tak Factions! Posiadam serwer na ovnserwer.pl 100 Slotowy. Mam taki problem Mam wszystkie pluginy jak należy skonfigurowane. Gdy wgram Factions występuje duży błąd.. Przed Zarejstrowaniem | Zalogowaniem można pisać na chacie. Co mam na to poradzić ! Proszę o pomoc ponieważ sam już nie wiem co mam robić :| Za wszelkie odpowiedzi będzie Like. Oraz satysfakcja ,że pomogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaX121 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jaki jest twój problem bo nie zrozumiałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sancte Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 zła wersja pluginu logowania Wgraj xAuth, AuthMe Niedługo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.