Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzij z SP-5

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 76 lvl Nie expie ;) i mam problem z SP-5 nie kumam jak to sie moze dziac... Kupilem Juz rowne 612 Boxow SP-5 (Niektore Sam z Rajdu) i nie dostalem SP-5 Na luku wienc tera tak policzylem se ile to mn kosztowalo opylao sie kupic :< Ale ja nie chce kupionego. Na woju na tych Samych Pasach 70 Lvl wziolem tam 193 Pudelek i nic :< Oraz na Magu 57 Lvl i tam bylo 19 Pudelek i nic ? Czemu nigdzie mi nie Dropij SP-5? Bo to nie mozliwe zeby asz takiego Pecha miec ;< Dziekuje z Gory Oraz Sorki za ORTO

Opublikowano

Ja z 7 boxów dropłem wulkano i glada ^^

@topic

Na to nie ma zasady. Tak samo jak z dropieniem krzaka. Podziękować możesz swojemu kochanemu teamowi za ich "wysiłek" i "pomoc graczom".

Otwieraj u3 boxy bo mnie z u3 właśnie wulk i glad dropnął .

Opublikowano

U1/U2/U3/U4/U5/U6 Otwieralem Wszystkie oprucz U7 bo nikt nie ma u7 na sell ;/ (Engima) Ale zeby takiego pecha miec ? To nie mozliwe Podobno do 1000 Boxow Max i na 1000 masz 100% ze dropnie Prawda?

Opublikowano

@up

Kłamstwo. Sam to wymyśliłeś.

Po za tym 600 boxów które otworzyłeś:

600 boxów * 350k = 210kk

Na pewno tyle nie otworzyłeś. A jeśli tak to żal mi cie bo już byś 10 sp kupił.

Opublikowano

Kolega sobie posty nabija ... Po co wgl założyłeś ten temat mogę wiedzieć??

Już chyba wszystko było omówione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...