Gość Mateu5z Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemka od niedawna mam lagi jeszcze tydzien temu grałem na grafie wysokiej i bez lagów było a teraz na niskiej i czasami laguje , nic w tym czasie nie robiłem , oprucz ściągania setów ze strony seciki PL czy to może być wina EA ? i czy wy macie też od niedawna podobny problem? Odnośnik do komentarza
cyjan_97 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 w sumie to ja nie grałem blisko miesiąca , ale stwierdzam że rzeczywiście lagi się powiększyły Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 W budzie zaraz Ci szerzej wytłumacze a tu: Lagi to nie raczej wina EA, bo co oni mają do tego, jednakże niektóre servy mogą być zlagowane. Gdy masz włączone menu gry strzel speed testa, podaj go i zobaczymy czego to wina. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Gość Mateu5z Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 gdy gra jest wyłączona mam 49 pinga i 15mb/s+ a gdy gra jest włączona http://www.speedtest.net/result/2272158262.png Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Lagi się powiększają od ostatnich updatetów. Obecnie gra jest niestabilna i masa jest w niej bugów. Odnośnik do komentarza
Gość Mateu5z Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 czyli lagi mi sie utrzymają ? ;( Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To zależy od wielu czynników, obecnie sporo osób ma różnego rodzaju problemy, zacięcia, lagi, crashe. Internet masz wystarczający, spróbuj ustawić priorytet na bfh.exe oraz http://www.mpcforum.pl/topic/437589-tut-pozbywanie-si-zaci/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.