Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakiego dokonać wyboru

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pewien problem i drodzy gracze proszę was o pomoc,a mianowicie Kim mam grać kogo wybrać i mam tu na myśli postacie 125 lev FS i 75 lev Blader. Level i eq to nie problem bo mogem sellnąć eq z FS-a i kupić na bladera chodzi mi którą postacią się lepiej giercuje która postać lepsza na dungi,a jaka na PvP jaka postać ma lepsze BM3 Ja naprawdę mam dylemat jaka postać lepsza do takich dungeonów czy PvP niewiem pomóżcie co wybrać Blader czy Force Schielder ,a może jakaś inna postać?

pomocy...

Opublikowano

kolega najomego też tak sądzi i zaczynam przygodę właśnie bladerkiem czas posellać eq ;]

do zamknięcia.

Opublikowano

Blader lepszy an dungi dobry w pvp ale fs lepszy . Dolowania dungow BL a fs tylko na tanka . Obie postacie sa fajne zalezy kto co lubi ; ) polecam BL a i obie postacie sa kosztowne alecz Bl chyba bardziej

Opublikowano

BL popularna postać przez co kosztowna, ale można w zasadzie samemu grać :P Do 70 lvla (taki mam) solowałem każdego dunga dosyć blisko lvla dostania go, po 50 dostajesz grapplera który zmiata wszystko z powierzchni ziemi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...