zambuzz Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Cześć mam pewien problem i drodzy gracze proszę was o pomoc,a mianowicie Kim mam grać kogo wybrać i mam tu na myśli postacie 125 lev FS i 75 lev Blader. Level i eq to nie problem bo mogem sellnąć eq z FS-a i kupić na bladera chodzi mi którą postacią się lepiej giercuje która postać lepsza na dungi,a jaka na PvP jaka postać ma lepsze BM3 Ja naprawdę mam dylemat jaka postać lepsza do takich dungeonów czy PvP niewiem pomóżcie co wybrać Blader czy Force Schielder ,a może jakaś inna postać? pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Według mnie blader miażdży wszystkim, idealny do dungów, PvE i PvP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zambuzz Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 kolega najomego też tak sądzi i zaczynam przygodę właśnie bladerkiem czas posellać eq ;] do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopompa0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Blader lepszy an dungi dobry w pvp ale fs lepszy . Dolowania dungow BL a fs tylko na tanka . Obie postacie sa fajne zalezy kto co lubi ; ) polecam BL a i obie postacie sa kosztowne alecz Bl chyba bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 BL popularna postać przez co kosztowna, ale można w zasadzie samemu grać :P Do 70 lvla (taki mam) solowałem każdego dunga dosyć blisko lvla dostania go, po 50 dostajesz grapplera który zmiata wszystko z powierzchni ziemi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.