Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaki typ serwera wam brakuje?

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego typu tematów jest tutaj pełno, ale żeby nie było braku odpowiedzi to powiem ci tak (oczywiście jeśli chcesz mieć wyjątkowy serwer):

Musisz wpaść na pomysł którego jeszcze nie było i niestety jeśli ktoś inny na taki wpadnie to raczej tutaj ci go nie poda, dlaczego?

Ponieważ w tym samym momencie może założyć własny serwer i zacząć zgarniać graczy.

Niestety w dobie masy role play-ów, survivalów , fb , "kwadratowych masakr" ciężko będzie ci się obejść bez autorskiego pluginu.

A jeśli masz zamiar zrobić kolejny z wymienionych powyżej gatunków serwerów (lub innych znanych niewymienionych) to zawartość mapy, oraz gracze

muszą być wyjątkowi i w tym wypadku musiał byś zainwestować sporo czasu w budowanie świata dla przyszłych playerów. Polecam ci zrobić listę twoich pomysłów na serwer, zawsze jest szansa ,że wpadniesz na coś ciekawego i nas zaskoczysz. : D

83g1j35i6r82.png

Serdecznie zapraszam na serwer: http://www.mpcforum....fter-solocraft/

Opublikowano

Wymyśl coś czego nie było i nie wzoruj się na innych serwerach. Wymyśl typ, który do tej pory nie istniał. To nie jest tak, że w danej chwili jest zapotrzebowanie na jakiś typ serwera. Jeśli masz pomysł to go zrealizuj, jeśli nie masz... to albo wymyśl, albo nie zabieraj się za serwer.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Falling lava, tego w polsce niestety nie ma.

Dobry creative / parkour. Non-profit bez żadnych vipów-sripów i dzieci neo.

Opublikowano

Ja zrobiłem fb, ale potem przerobiłem go na symulatkę życia:>.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Musisz wymyślić takie coś , czego jeszcze nie ma.

Czyli nowość! Inaczej nie zdobędziesz graczy , chyba , że chcesz zrobić takie coś jak jest już teraz , ale musiałbyś się bardzo , bardzo postarać a mogłoby się nie udać :/

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

ja polecam tekkita dużo osób już na stałe zamieniło go ze zwykłego Minecrafta. Ale Polskich serwerów praktycznie nie ma, a sam bym bardzo zagrał gdyż nie znalazłem żadnego na którym mógłbym zagrać. (ale tekkit NOPVP i bez grieferów oczywiście)

Opublikowano

Najlepiej survival no-pvp dobra mapa z surowcami kopalnia las miasto działki itp. :D

Ymm... to jest No-PvP, dobra mapa z surowcowami, kopalnia, las, miast działki? :huh:

To jest FreeBuild a nie Survival...

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...