Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli wsadzę zasilacz 350W do kompa, ktory od zawsze mial 500w to..?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno spierdolil mi sie zasilacz do kompa. Zasilacz mial 500w, ale zanim kupie nowy (brak kasy) pomyslalem aby TYMCZASOWO wstawic ze starego kompa zasilacz 350w.

Czym to grozi? Komp będzie się jedynie wylaczal przy np. katowaniu go mocna grafika, czy moze mi np. spalic jakia uklad, zniszczyc wiatraczek..?

Czy jesli bede gral w Minecrafya i przegladal neta i na tym koniec to moze siasc?

Karta Nvidia gt-cośtam,

Procek i5, 4 rdzenie po 1,t gHz

Ram 4gb

System to windek7 32-bity

i tyle pamietam bo to komputer domowy, kupowal ojciec :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

niczym, poza niedziałaniem kompa albo właściwym systemu

p.s. na początek to chyba tylko ślepotą bo nie widzisz jak to widać odpowiednich działów na forum i piszesz w pogaduszkach zamiast w komputerach , no do cholerki te wyrazy są do siebie tak podobne ze ciężko rozróżnić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up2 Czyli rozumiem ze nie bedzie np. tak, że komp bedzie dzialal ale nie starczy pradu na wiatraczek i wszystko sie w ch?j spali? Po prostu bedą resety i lagowanie kompa? A danym na dysku coś grozi?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Niedawno spierdolil mi sie zasilacz do kompa. Zasilacz mial 500w, ale zanim kupie nowy (brak kasy) pomyslalem aby TYMCZASOWO wstawic ze starego kompa zasilacz 350w.

Czym to grozi? Komp będzie się jedynie wylaczal przy np. katowaniu go mocna grafika, czy moze mi np. spalic jakia uklad, zniszczyc wiatraczek..?

Czy jesli bede gral w Minecrafya i przegladal neta i na tym koniec to moze siasc?

Karta Nvidia gt-cośtam,

Procek i5, 4 rdzenie po 1,t gHz

Ram 4gb

System to windek7 32-bity

i tyle pamietam bo to komputer domowy, kupowal ojciec :/

Jeśli to zrobisz możesz się pożegnać po 10 minutach od załączenia komputera z nim :).

Opublikowano

ale pieprzysz głupoty , wymyślił byś lepiej coś mądrzejszego albo się zamknij skoro się nie znasz na sprzęcie komputerowym

po prostu zadziała albo nie zadziała i jak pisałem będą albo i nie będą problemy z systemem, może się wyłączać i wcale tez nie musi

takie rzeczy się sprawdza samemu a nie zadaje pytań i słucha jeszcze głupszych odpowiedzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...