BALLU Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam Da mi ktoś działającego ng bota pod tibie 8.10 mam win.7 i nie działa mi Ze skanem poproszę Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/ Zajrzyj tutaj jesli nie ma to napisz do jacka na pw.Chętnie bym ci upnął ale z moim netem jest to nie mozliwe Odnośnik do komentarza
BALLU Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @UP Ale tam nic o NG nie ma ;d Tzn. Jest ale nie o 8.10 i ze o win 7 Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Podaj dokładną wersje to ci upne. Odnośnik do komentarza
BALLU Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Juz mam Dzięki a teraz pytanko powiesz mi jak ustawic zeby uzywal mi danej runki na mane ? bo chce m lvl ;> Wszystko po kolei Bo ja zielony ;p Dokladnie o manarune chodzi ;D smr . Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Z tego co pamiętam to potrzeba ID runy lub jej nazwe.POszukaj w helpie bota lub : http://www.mpcforum.pl/topic/22366-tibiabot-ng-skrypty/ Odnośnik do komentarza
BALLU Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @refresh Niech ktoś powie jak to ustawić żeby mi mlvl bił od początku powoli bo ja zielony ;d Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
BALLU Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 @ref Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
Mumiss Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeżeli na win7 jest taki sam bot jak na XP to musisz wejść w Tools>mana Trening Trening Spell: ( czyli jakim czarem ma wbijać mlvl) mana needed: ( od ilu many ma czarowac ) Jeżeli chcesz aby runą regenerować mane to wejdz w zakładke Tools>Scripter Wklej to: Const Manarune_ID = 3157 MinMana = 800 MaxMana = 1300 while not terminated do begin UpdateWorld; if Self.Mana <= MinMana then while Self.Mana < MaxMana do begin if terminated then break; self.containers.useitemwithself(ManaRune_ID); sleep(100); UpdateWorld; end; sleep(100); end; ID runy - na 8.1 zazwyczaj jest ta runa więc nie musisz zmieniać Chodzi tu o to że jak masz pomiedzy 800 - 1300 many to włącza się ta runka Czaisz. ? Odnośnik do komentarza
BALLU Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @UP TAK CZAJĘ ! Do zamknięcia ! Jeśli pomogłem daj "Lubię To" To nic nie kosztuję ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.