dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam Ceny i pomocnika są na all serwerach takie same? Jeśli tak to ile za czekoladkę ? A jeśli nie to za ile mogą być na exandros? I czy jak kupie za 1kkk tych czekoladek to ile na nich zarobie potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkWanted Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeżeli zechcesz je otworzyć (zyskasz dużo bodzi, fasolek , itp). A jeśli je chcesz sprzedać pózniej powinno zejść za więcej niż je kupiłeś . Ja bym je raczej otwierał i zbierał zwoje ale wybór należy do ciebie . Na wszystkich serwerach ceny są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herosman123456 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Na all serwerach ceny są takie same . Co do cen to chyba od 100 do 300k za szt. Otwieraj nie magazynuj ich Kup za całą kasę jaką masz czekoladki lub cukierki i pootwieraj je . Zwróci ci się nawet do trzech razy ! Ostatnio wylatywało mi bardzo często . Bodzie sprzedaj dopiero w styczniu lub pod koniec grudnia . mada faka zielak umyj se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ile może być tak mniej wiecej bodzi z 1kkk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zalezy od farta ja obstawiam ze ok . 1 bodzio na ok 30-40 czekoladek czy czegos tam wiec sobie policz ... 1kkk a cena np. czekoladki 300k to 1kkk : 300k i potem to podziel przez 40 gdzies i Ci wyjdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wychodzą mi 83 bodzie czyli 83 x 20 to jest 1660. Ale cena bodzi się prędko nie podniesie więc chyba sie nie opłaca juz. Chyba że tak dla siebie te bodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engraver Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ceny bodzi mogą podnieść się po 1-2 miesiącach ale mogą również w ogóle się nie podnieść. Nie ryzykowałbym takim sposobem zarobku bo jest również ryzyko, że zdobyte bodzie nie zwrócą Ci zainwestowanej kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ceny bodzi mogą podnieść się po 1-2 miesiącach ale mogą również w ogóle się nie podnieść. Nie ryzykowałbym takim sposobem zarobku bo jest również ryzyko, że zdobyte bodzie nie zwrócą Ci zainwestowanej kwoty. Ale zazwyczaj opyla się kupować . Ja będe napewno kupował już zbieram pieniązki a za jakiś czas lub nawet wtedy sell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A jak z rozczami z kazdego metka dropia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69Bezimienny Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tak z każdego, jeśli chodzi o drop różdżek to jestem bardzo zadowolony, jedynie no niestety trzeba zainwestować w podwójny drop, bo tak to nie za wiele się na dropi . Nieregulaminowa sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie rozumiem cie. Jak lecą z każdego to po co ci rekawica 2x dropu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie rozumiem cie. Jak lecą z każdego to po co ci rekawica 2x dropu? Nigdzie nei jest powiedziane ze z kazdego moze ci lotnac nawet 1/10 metkow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaxor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 na każdym servie tyle samo (300k bodajże), za 1kkk by ci nadropiło bodzi od ... dużo ale nie zapominaj, że wiele osób tak będzie robiło i cena bodzi drastycznie spadnie by @Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A gdzie polecacie je dropić. Bo widzialem na yt jak ludzie po 200 szt tych szkat mieli skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Boty albo kupowali ... Odpalasz choćby na m2bob 2 boty na noc i masz w piz** dyniek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandzio Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 up. Mi nie chodzi o dynki :] Wg w tym temacie nie było ani razu o tym mowy wiec nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoś! Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Drop różdżek, to tak dropią one ze wszystkich metinów, ale nie zawsze - pamiętaj to! Gdy będziesz miał zakupiony 2x drop to według mnie zawsze Ci ona poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.