Skocz do zawartości

Koń bojowy co lepiej?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Siemankooo,

1. a więc długo nie grałem w metina i nie wiem czy lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca''? chyba jak tą opcje wezmę nie zresetuje mi lvl konia?

2. a i jak to było z kolorem konia? Przy zamawianiu wybiera się kolor?

3. a i czy jak zdechł mi koń to zapisuje mi się to na koncie i nie ważne czy wezmę opcje u stajennego ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to jak mi zrobi tego konia to będzie dalej zdechły czy już nie?

4. co ile karmić konia (bojowca) żeby nie zdechł, załóżmy gram tylko w weekendy starczy karmić w weekendy nie zdechnie mi w dni szkolne? czy wejść w jakiś dzień i nakarmić? co ile dni karmić bez gry, żeby nie zdechł? da się bojowca karmić sianem czy tylko marchwią?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Siemankooo,

1. a więc długo nie grałem w metina i nie wiem czy lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca''? chyba jak tą opcje wezmę nie zresetuje mi lvl konia? Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi , sprecyzuj pytanie . Ale poziomu konia nigdy ci nie zmiejszy .

2. a i jak to było z kolorem konia? Przy zamawianiu wybiera się kolor? Nie . Kolor konia zależy czy masz gildie i czy jesteś jej właścicielem .

3. a i czy jak zdechł mi koń to zapisuje mi się to na koncie i nie ważne czy wezmę opcje u stajennego ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to jak mi zrobi tego konia to będzie dalej zdechły czy już nie? Nie do końca wiem o co chodzi , ale jeśli nie będziesz go karmił to zdechnie .

4. co ile karmić konia (bojowca) żeby nie zdechł, załóżmy gram tylko w weekendy starczy karmić w weekendy nie zdechnie mi w dni szkolne? czy wejść w jakiś dzień i nakarmić? co ile dni karmić bez gry, żeby nie zdechł? da się bojowca karmić sianem czy tylko marchwią? Ja konie karmie gdzieś co 10 dni i jeszcze mi nie zdechł

mada faka zielak umyj se

Okey już w miarę rozumiem teraz dwa ostatnie pytania za pomoc lajki ;D

1. Lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to zrobi mi nowego bojowca? (na moim serwie lepiej zrobić nowego konia bo taniej niż zioło) ;D,[teraz pytanie] ale nie wiem czy ten nowy koń nie będzie zdechły, bo właśnie teraz mam zdechłego ;d?

2. Co zrobić, by koń był biały, brązowy lub ciemno brązowy?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Siemankooo,

1. a więc długo nie grałem w metina i nie wiem czy lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca''? chyba jak tą opcje wezmę nie zresetuje mi lvl konia?

2. a i jak to było z kolorem konia? Przy zamawianiu wybiera się kolor?

3. a i czy jak zdechł mi koń to zapisuje mi się to na koncie i nie ważne czy wezmę opcje u stajennego ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to jak mi zrobi tego konia to będzie dalej zdechły czy już nie?

4. co ile karmić konia (bojowca) żeby nie zdechł, załóżmy gram tylko w weekendy starczy karmić w weekendy nie zdechnie mi w dni szkolne? czy wejść w jakiś dzień i nakarmić? co ile dni karmić bez gry, żeby nie zdechł? da się bojowca karmić sianem czy tylko marchwią?

1. Wierzchowiec to nowy sposób poruszania się po mapie. Nie jest to bojowiec ani zwykły koń. Dokładny opis wierzchowców znajdziesz tu :

http://wiki.metin2.pl/index.php/Wierzchowce

2. Kolor konia zależy od kilku rzeczy :

-Brak gildii - biały

-Członek gildii - brązowy

-Założyciel gildii - czarny.

3. Punkt 1. Gy zdechnie Ci koń musisz go wskrzesić za pomocą Zioła z Normalnych Małp.

4. Jak koń będzie potrzebował jedzenia - kwadracik w lewym górnym rogu zobi się pomarańczowy.

1. Lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to zrobi mi nowego bojowca? (na moim serwie lepiej zrobić nowego konia bo taniej niż zioło) ;D,[teraz pytanie] ale nie wiem czy ten nowy koń nie będzie zdechły, bo właśnie teraz mam zdechłego ;d?Nie do końca rozumiem,ale konia da sie ozywic chyba tylko ziołem ?

2. Co zrobić, by koń był biały, brązowy lub ciemno brązowy?Koń biały jest gdy nie jesteś w gildi, brazowy gdy jestes w gildi, ciemny braz gdy masz wlasna gildie :)

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

1. Lepiej mi kupić zioło z łatwych małp, czy u stajennego wziąć opcje ''Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' to zrobi mi nowego bojowca? (na moim serwie lepiej zrobić nowego konia bo taniej niż zioło) ;D,[teraz pytanie] ale nie wiem czy ten nowy koń nie będzie zdechły, bo właśnie teraz mam zdechłego ;d? Tylko ziołem możesz wkrzesić konia. Opcja ,,Chcę dosiąść nowego wierzchowca'' pozwala Ci na odbior Mega wierzchowca na 7dni. Wiecej info tutaj:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Mega_Wierzchowce

2. Co zrobić, by koń był biały, brązowy lub ciemno brązowy? Konia białego posiadasz jeżeli nie jesteś w gildi. Jeżeli jesteś w gilidi posiadasz konia brązowego. Jeżeli jesteś liderem gildi to Twoj rumak posiada kolor czarny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Koń bojowy co lepiej?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...