Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Item_proto kompatybilne z plikami sherera

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie.

• Szukam item_proto (KLIENTOWEGO), które będzie kompatybilne z item_proto bazy danych z plików sherera. Pliki 2008 :)
  • Oraz sposobu na to, aby zmienić czcionkę w grze... Tzn wiem że jest sposób, aby zedytować spolszczenie np. notepadem++ z arial na tahoma i zapisać, ale to idzie tylko na systemie 32bit, a ja mam 64...
  • Tutka, jak napisać quest na np. ''gracz xxx osiagnął 90 lvl. Gratulujemy!" itp.

Proszę o szybkie odpowiedzi. Daję lajki i 5* w profilu.

PS: Proszę o niekomentowanie tego, że robię serwer 2008, a nie 2010, ze zajmuję się brzydko mówiąc gównem itp... Stawiam serwer 2008 dlatego, że moi znajomi chcieliby pograć na 2008, a dedyków już się takowych nie znajdzie :)

Pozdrawiam.

@Edit: Co zrobić, żeby można było ulepszać np. z bojowego na syrka u seona (20091)? Bo mam problem, że zwojem b. smoków, ani u seona, ani u kowala nie mogę tego ulepszyć.. Proszę o pomoc.

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...