Naladar Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam chciałbym kopic giftcoda tylko szukam sprawdzonego źródła żeby gift nie wysgasł po kilku miesiącach i żeby był w miarę tani oczywiście w grę wchodzi tylko przelew. Proszę nie podawać minecraft.net. Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusxx9 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 minecraft.net 100% pewnosci ew. allegro by Awesome™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tylko na minecraft.net masz 100% pewności . Bo gdzie indziej zawsze może wygasnąć . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunnyline2 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Proszę nie podawać minecraft.net. Nigdzie nie ma 100% pewności, czytałem na innym forum że koleś zakupił giftkoda na allegro.pl / fabrykakluczy.pl i innych stronach. Zawsze mogą się zdarzyc oszuści. 100% pewność - minecraft.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KakaCper_ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Podłączam się do tematu... byle nie z MineCraft net... może ktoś zna z allegro tanio jakieś ? Proszę o linki jeżeli sie da ; ) Z góry dzięki 95 % WARNA @@@ Yea... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naladar Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 to gdzie mi polecacie jeszcze ok wiem że minecraft.net pewne ale mam problem w płaceniu w EURO Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabeL37 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Polecam kupic z oficjalnej strony minecraft czyli minecraft.net P.S Zawsze mozesz kupic na allegro ale masz 50% ze to nie oszusci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaX121 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Na fabrykakluczy mam juz od 2 lat minecrafta 2 konta i dziala do teraz polecam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skakun Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 kuhwa piraci minecraft.net to najpewniejsza strona.... allegro czy inne strony są niepewne! jak chcecie więcej info na ten temat bo nie umiecie zrozumieć to pisać na PW. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ DAMN THIS PROFILE IS FANCY▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naladar Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a co sądzicie o http://kontagier.pl/product/58/minecraft.html ? Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3AR. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a co sądzicie o http://kontagier.pl/.../minecraft.html ? Nie wiem nie brałem nigdy z tej strony.Ja bym ci polecił z dobrego i bezpieczniejszego źródła typu: Minecraft.net,Allegro By Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ludzie... MÓWIŁ ŻE NIE MINECRAFT.NET, nie potraficie czytać? Allegro - komentarze, opinie, zwracaj uwage na powtarzające się nicki i te same komentarze. "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskrzysiek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja swój klucz kupiłem na allegro za 30 zł. Już 1.5 roku działa Moje świetne internety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrakerPL Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Powiem Ci ,że minecraft.net 100% pewności ,a i nie musisz mieć Euro bo jak wybierzesz ,że jesteś z Polski to po prostu musisz mieć tyle samo zł ile tam euro jest warte Ale jak nie masz kasy to allegro ew. fabryka kluczy By Maxiu ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxKoXx Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja kupiłem rok temu na allegro za 21zł i do teraz działa Zależy na kogo trafisz czasami zdarzy się kupić tanio a dobre na allegro a czasami klucz wygasa po paru dniach i dupa. Jedyna pewna strona to minecraft.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.