Cz4rt3k Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Piszę do ludzi którzy NON STOP robią serwery Kwadratowa Masakra , Surwiwal i Frakcje . Proszę przestańcie już nawet żygać tym nie idzie tak tego kurwa dużo. KONIEC TEMATU Moje nicki w grach to : Minecraft : Cz4rt3k , Eldenorek , Mufin132 , Popi Cs 1.6 : [Heroes]Kaaivo , Naudyseus Odnośnik do komentarza
Taharii01 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 POTWIERDZAM Odnośnik do komentarza
as2008 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tak a jak juz robia te serwery to chociaz dobre Odnośnik do komentarza
ZwIIaD Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 aha fajny temat aż like leci ale ludzi lubią serwery kwadratowa masakra survival i frakcje a sam uwielbiasz frakcje pozdro Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px. Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum REFRESH Odnośnik do komentarza
Cz4rt3k Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 aha fajny temat aż like leci ale ludzi lubią serwery kwadratowa masakra survival i frakcje a sam uwielbiasz frakcje pozdro No może i tak lubię takie serwery tylko że już mi się nimi żygać chce. Moje nicki w grach to : Minecraft : Cz4rt3k , Eldenorek , Mufin132 , Popi Cs 1.6 : [Heroes]Kaaivo , Naudyseus Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Aha Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.