BunnyHoP Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 PoWieDz JAKA JEST TWOJA NAJLEPSZA WERSJA ! - MineCraft Beta 1.2 [stary] -MineCraft 1.7.2 Please Give Me Plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkoi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 minecraft 1.2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon22 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 1.8.3 Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało.... vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerMr Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 1.2_02 Beta i 1.8.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keesh™ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 1.8.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabashi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 1.2.6 Alpha to był moim zdaniem dopiero hard survival... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzdi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Moim zdaniem każda wersja ma w sobie coś dobrego. Im nowsze update tym zwykle więcej rzeczy Mojang musi skopać (np. alchemia - to nie pasuje do tej gry, Minecraft to nie RP), ale od czasu gdy rozpoczęłam moją przygodę z Minecraftem (wersja Beta 1.6.6) dodano też wiele fajnych rzeczy jak np. koty . Jeśli musiałabym wybrać jedną konkretną wersję to myślę, że miałabym z tym problem, żeby zdecydować jednoznacznie. Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK <---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.