Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dynamiczne środowisko

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawie zrobione, szkoda że jak zwykle pomysł zajebany

Tak, bo wasz jebany serwerek ma wszystko pierwsze, wyznacza trendy itp.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Tak, bo wasz jebany serwerek ma wszystko pierwsze, wyznacza trendy itp.

Skoro my reklamujemy jakieś innowacje a wielki Tenma już od razu w ciągu kilku godzin robi z tym filmiki, i nagrywa tutoriale, tak mu się to podoba że zaraz musi to u siebie mieć, to masz rację coś w tym jest co mówisz.

sygnatura2.png

Opublikowano

Skoro my reklamujemy jakieś innowacje a wielki Tenma już od razu w ciągu kilku godzin robi z tym filmiki, i nagrywa tutoriale, tak mu się to podoba że zaraz musi to u siebie mieć, to masz rację coś w tym jest co mówisz.

Ej no sorry, ale to tylko pomysł wziął od was. Wziąłem z filmów Tenmy otwieranie sklepów przez chat czy handel postaciami. Nie ma tego opatentowane więc jaki problem? Tak samo ty nie masz tego opatentowane więc kazdy może to sobie zrobić.
Opublikowano

Ej no sorry, ale to tylko pomysł wziął od was. Wziąłem z filmów Tenmy otwieranie sklepów przez chat czy handel postaciami. Nie ma tego opatentowane więc jaki problem? Tak samo ty nie masz tego opatentowane więc kazdy może to sobie zrobić.

no i druga sprawa, to co ty wzieles jest z 10 razy lepsze.

sygna.png
Opublikowano

I tak wiemy ze qentinos zrobil to jako pierwszy a Tenma zabral poraz kolejny pomysl :)

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

I tak wiemy ze qentinos zrobil to jako pierwszy a Tenma zabral poraz kolejny pomysl :)

I co? Jest przez to jakiś gorszy? Lekko mówiąc rozpierdala mnie wasze rozumowanie. Co innego gdyby wam to ukradł, ale zrobił sam więc nie widzę w tym problemu.
Opublikowano

I co? Jest przez to jakiś gorszy? Lekko mówiąc rozpierdala mnie wasze rozumowanie. Co innego gdyby wam to ukradł, ale zrobił sam więc nie widzę w tym problemu.

więc co się spinasz, po prostu wkurza mnie że na hula jeszcze tego samego dnia nakręca z tym filmiki i daje tutoriale, też byś się wkurzył. I eot

sygnatura2.png

Opublikowano

więc co się spinasz, po prostu wkurza mnie że na hula jeszcze tego samego dnia nakręca z tym filmiki i daje tutoriale, też byś się wkurzył. I eot

Nie wkurzyłbym się. Skoro zrobił to sam, to dlaczego mam być zły? Nie mam przecież wyłącznych praw do niektórych rzeczy. Każdy może sobie coś takiego zrobić.
Opublikowano

Nie wkurzyłbym się. Skoro zrobił to sam, to dlaczego mam być zły? Nie mam przecież wyłącznych praw do niektórych rzeczy. Każdy może sobie coś takiego zrobić.

Tenma dał tego tuta bo ja wpadłem na ten pomysł, a wiec w ten sposób chce albo:

a.) się popisać że umie zrobić to co ja robiłem kilka dni w kilka godzin

b.) chce mi w ten dziwny sposób 'dokuczyć', bo przecież sam mówi że mu to do niczego nie potrzebne.

Ta zmiana environment pasuje idealnie do naszego serwera gdzie mamy multimapy.

Nie chodzi o to że on to zrobił, chodzi o to że to zrobił bo przeszkadzało mu to że też coś potrafię.

sygnatura2.png

Opublikowano

Tenma dał tego tuta bo ja wpadłem na ten pomysł, a wiec w ten sposób chce albo:

a.) się popisać że umie zrobić to co ja robiłem kilka dni w kilka godzin

b.) chce mi w ten dziwny sposób 'dokuczyć', bo przecież sam mówi że mu to do niczego nie potrzebne.

Ta zmiana environment pasuje idealnie do naszego serwera gdzie mamy multimapy.

Nie chodzi o to że on to zrobił, chodzi o to że to zrobił bo przeszkadzało mu to że też coś potrafię.

nie, po prostu to dalem bo mi niepotrzebne a ludzie pisali ze im sie podoba

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...