LordZibi. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tematyka: Zlatan Ibrahimovic Wysokosc: wybierz sam Szerokosc: wybierz sam Napis/y: LordZibi Kolorystyka: wybierz sam Dodatkowe informacje od zlecajacego: będzie nagroda Tematyka: Zlatan Ibrahimovic Wysokosc: wybierz sam Szerokosc: wybierz sam Napis/y: LordZibi Kolorystyka: wybierz sam Dodatkowe informacje od zlecajacego: będzie nagroda Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza
LordZibi. Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @Ref Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza
LordZibi. Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @REF Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.