reacT Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam. Mam problem, nie miałem go do teraz. Wpisuje normalnie passy do konta i zamiast wyrzucić mnie do wyboru postaci to wyłącza mi clienta, launcher na 100% dobry, bo działał mi na starym moim serwerze. Nie ma lipy! Pompa musi być! Hardkorowy koksu, szacunek! Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To pewnie wina clienta. Spróbuj na innym. By Maxio! Odnośnik do komentarza
reacT Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To pewnie wina clienta. Spróbuj na innym. Próbowałem, może to być wina root'ów ? Nie ma lipy! Pompa musi być! Hardkorowy koksu, szacunek! Odnośnik do komentarza
Terabyte™ Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Syserr.txt poproszę... Zamiast pisać od razu na forum warto poczytać ten pliczek, tam prawie zawsze jest masa informacji jeśli problem jest z Clientem. Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Próbowałem, może to być wina root'ów ? Mogą być uszkodzone. Jeżeli łączy cię z serwerem, to IP dobre. Syserr.txt poproszę... Zamiast pisać od razu na forum warto poczytać ten pliczek, tam prawie zawsze jest masa informacji jeśli problem jest z Clientem. By Maxio! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.