DJ D-VorT Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witajcie, Możecie mi podać hacked client z dobrą "Kill Aura"? Bo gram na serwie gdzie jest "expiarka". Wciskasz guzik i wyskakuje 50 zombie. Patrzałem na gościa i wskakuje do środka i 1 hitem uderza wszystkie zombie. Nodus ma kill aurę na graczy. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19dbwa10 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Może źle "patrzałeś"? Moje TuT'y ]Automatyczna farma dyń i melonów. Mechanizm zapalający światło w nocy Archiwmenty: 100 postów 150 postów 200 postów 300 postów 400 postów 500 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Co źle paczałem? Widać że gościom się trzęsie celownik. Robiłem z 1 pvp to nie dość że się "teleportował" (fly) to jeszcze napier***** jak poje****. Z mobkami też. Wskakują i w ciągu 2s rozwalają 100 mobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcia12341 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 też SzukamD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio55 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nodus ma również killaure na moby jeżeli nie wiesz. Nacisnij "U" wpisz <forcefield mode mob> bez "<". I masz killaure na moby potem żeby zmienic wpisujesz <forcefield mode player> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groncio Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 siemka bys dal mi ip tego serwera We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.