Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka będzie zima ?.

NajLudziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc w tym temacie możecie pisać jaka zima najprawdopodobniej będzie i jaką wy byście chcieli :D

Ja mieszkam w górach więc nie mam co narzekać , bo co roku jest sporo śniegu

nawet wczoraj i dziś usypało u mnie 25/30cm.

Dla mnie prawdziwa zima w tym roku powinna się zacząć pod koniec listopada lub początek grudnia (jak ma być mikołaj bez śniegu)??. :D tem. żeby wynosiła najlepiej od -5 do -25 stopni Celcjusza oraz żeby śniegu było z 1.5/2m najlepiej :) Bo oczywiście jak ferie to i wyciąg i czas wyciagać deskę ^^ oraz jak wszyscy wiemy święta najlepiej spędzać w dużej ilości śniegu (na dworze) :D w domu musi być cieplutko ^^. Zapraszam do waszego wypowiadania się na ten temat :)

1359796545-U215643.png
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Piękną mamy zimę tej jesieni"

Teraz nawaliło śniegu,a pewnie w grudniu nie będzie :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

znając życie w listopadzie śnieg . w grudniu nic sucho i trochę zimno . w styczniu może trochę śniegu trochę deszczu . a luty mróz -30 xD

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Musi być z 1m śniegu zeby autobus nie przyjeżdżał :ninja:

Ten argument wart wziąć pod uwagę :D

Jeszcze mogłaby być zimnica straszna,to może wtedy nasz stary grat(czyt.autobus szkolny) by nie odpalił :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Widzę że poziom żartownisiów na forum wzrasta.

Zima będzie pewnie chłodna, oby nawaliło śniegu żeby znów szkolę zamknęli na 2 dni :D

no dokladnie ale co tam 2 dni ja wole caly tydzien :)

Opublikowano

Ten argument wart wziąć pod uwagę :D

Jeszcze mogłaby być zimnica straszna,to może wtedy nasz stary grat(czyt.autobus szkolny) by nie odpalił :D

Heh dokładnie u nas taki autobus jak pada deszcz to w autobusie można się umyć.. :D Woda jak z prysznica :D W tamtym roku jak był duży mróz to 1. Autobus nie przyjeżdżał a 2. W szkole piec się popsuł i tydzień z głowy :DD

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...