Robertto656 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam Wszystkich. Mam Pomysł aby zrobić Server do Metin2 Prywatnego. Nie Zbyt łatwego i nie zbyt trudnego. i Szukam pomocy w tym. No ale nie w tym problem, mogę się zając TeamSpeakem3. i stroną lecz Serverem nie czaję tego Szukam pomocy! ale się rozpisałem W tym problem, aby powiedział ktoś czy by ktoś zagrał bo nie ma sensu robić serwer i żeby grało 2-5 osób. Oczywiście Będe poszukiwać 1 Gm'a na serwer i moderatorów. Serwer Będzie czynny całymi dniami. Kontakt: GG: 35757608 lub Prywatna Wiadomość Forum ! Kto by zagrał niech piszę w komentarzach :-) za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje ! Czytaj : Tylko nie pisz durnych komentarzy ze np potrwa ten serv tydzień i padnie ale mylisz się. Pozdrawiam: Robertto W1nteR Odnośnik do komentarza
KalneR Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie chce bawić się w moda ale od tego jest ten dział: http://www.mpcforum.pl/topic/686213-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz-tu/ Niech mod zamknie. Odnośnik do komentarza
danio106 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja to na twoim miejscu zrobil bym ts-a jakiemus servowi z metka lub innych gier i troszke przy tym np. zarobil ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.