Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineVPR LiżeCyce

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz Mateq perm : *** ( za to co ja)

Napisałem temat ale Matuś znowu polizał i go skasowano :<

KURWA MOŻECIE ŁADOWAĆ MNIE TYMI WARNAMI ALE GDZIE JA MAM SIE ODWOŁAĆ OD SWOJEGO BANA?

DOSTAŁEM BANA NIECH I ON ZA TO SAMO DOSTANIE JA PIERDOLE JUZ CHYBA WIEM KOMU MATEQ LIŻE

(DZIEKI ACE ZA TOTALNE OPIERDOLENIE SPRAWY I DZIĘKI ZA WARN)

Opublikowano

Nie mam z tym chujem nic związanego.Możliwe że to sąsiad który korzysta z mojego routera,ale wątpie.

Proszę o unbana,no ja pierdole.Zależy mi na tym koncie,bardzo.Temu debilowi nie,napewno by sie już odezwał.

Tak,'MineVPR'to jest multikonto,bo posiadałem kiedyś konto ChristeQ.Ale zapomniałem hasło,oraz do e-maila i dupa...miałem zaznaczone 'zapamiętaj to' ale był format kompa.No i założyłem nowe konto 'MineVPR'.

Nie wiem jakim cudem mamy takie same ip,może rzeczywiście to mój sąsiad albo ktoś z rodziny(mam brata i siostre),korzystamy z tego samego routera.Rodzeństwo ma osobne laptopy(ja też).Proszę o unbana !

Pozdrawiam

Ps.Idę grać w fifę

Opublikowano

Wiem że nie mam prawa do pisania w tym temacie jednak sprawa wygląda tak :

Liże cyce - spamował jeszcze jak byłem moderatorem ( MrJigoro ). Dałem mu 3 dni, rezygnacja a on wraca. Dalej spami itd... Perm słuszny

MineVPR - na początku myślałem że to skill97. Okazało się że skill ma z 10kont ale innych i to nie on. Od tego momentu mine stał się aktywny i koleżeński.

Zauważcie : debil - kolega = hmm, raczej nie ta osoba

proszę o nie dawanie warna oraz o ub dla mine... jednak to wy jesteście Gm / adminami i to od was zależy

Pozdrawiam , Vertmar - czyli ex Moderator działu Nostale : MrJigoro

A tutaj coś odemnie ale pomysł od hara :

55288998.png

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Sam wtopiłeś wtedy i tyle. Ja CI nie pomogę. Nie trzeba było robić sobie kolejnego konta w celu "pobawienia" się w fanarcie ;).

Konto było do odwołania szkoda że do was mówić to jak do manekinów jakbys spamował statusy tamtym kontem dostałbym bana za to samo jednakże ten lizodup Mateq takowego perma nie dostał.

Opublikowano

Jaką ja mam pewność, że masz brata bądź siostrę?

Oba konta pisane z neostrady. Więc, nie sądzę, żeby sąsiad był w stanie kraść neta skoro neo zawsze jest na haśle.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@UP

Nie mam neostrady ;p

Mam routera NEGTAR

Zrobie zdjęcie jak chcecie

Miałem problem z netem,cały dom pojechał do teatru,zostałem w domu i pisze że bład dds czy dns...i było coś takiego podobnego jak brat albo siostra korzysta.

@down

Jesteś liżecoś tam ?

Jak cie znajde to wpie*dol w realu dostaniesz.

Opublikowano

Jesteś dziwka

Wredna za mnie wyjdzie jebane dziwki idiotki pizdy cipki

JESTEM LIZECYCE FAJNE DUPY CIPKI LASKI UH AH UH AH UAHHAHA

JESTEM TEŻ ELF1 !!

ELF1,LIZECYCE TO JA !!!!

BUAHAHA!

ega2s.png

By Martino(a to miało chyba niemieckie chuj wie)

Opublikowano

Jaką ja mam pewność, że masz brata bądź siostrę?

Oba konta pisane z neostrady. Więc, nie sądzę, żeby sąsiad był w stanie kraść neta skoro neo zawsze jest na haśle.

Zauważ że ja mam to samo IP co Elhant - jesteśmy z tego samego bloku i mamy sieciowe IP. więc u niego może być podobnie...

@UP. a ty liżesz ? to jest temat do odwoływania a nie wyzywania

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Ja pierdole,gdyby na prawde było by to moje 2 konto,to po jakiego chuja prosiłbym o unbana wiedząc że z tego nic nie wyjdzie ?

z/w oglądam lige angielską bo minęły 5 minut a już 3 gole.JJ

@down

Bo dybek to liżecyce jak sam pisze

Nie znam się na tym,ale podam jakie ip wyświetla w cmd:

Adres IP:192.168.0.2

Maska Podsieci:255.255.255.0

Bramka Domyślna:192.168.0.1

Wpisuje Maska Podsieci sry Bramka Domyślna w przeglądarce i uruchamia mi się strona gdzie się konfiguruje router.

A w przeglądarce to 83...nie pamiętam

Miałem kiedyś neostrade,jeszcze na starym koncie ChristeQ.

Ale mieliśmy problem że modem pozwalał korzystać tylko jednej osobie.Postanowiliśmy kupić router z wewnętrznym ip.

Opublikowano

Próbujemy to po prostu wyjaśnić.

Z Twojego ip wyświetla mi coś takiego:

abhf29.neoplus.adsl.tpnet.pl

A to jest neostrada :).

Myślę i myślę co tutaj jest takiego dziwnego, że nagle Dybek (rzekomo Elf1) ma pod Twoje ip.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@UP

Spierdalaj zwisie koński

Sry vertmar to było do Dybka

Nie znam się na tym,ale podam jakie ip wyświetla w cmd:

Adres IP:192.168.0.2

Maska Podsieci:255.255.255.0

Bramka Domyślna:192.168.0.1

Wpisuje Maska Podsieci sry Bramka Domyślna w przeglądarce i uruchamia mi się strona gdzie się konfiguruje router.

A w przeglądarce to 83...nie pamiętam

Miałem kiedyś neostrade,jeszcze na starym koncie ChristeQ.

Ale mieliśmy problem że modem pozwalał korzystać tylko jednej osobie.Postanowiliśmy kupić router z wewnętrznym ip.

JEZUS MARYJA DAJCIE MI TEGO UNBANA!

Mateq daliście jak kolega podawał wyżej,czytałem z ciekawości że miał 5 permów i 5 unbanów,bo szanował administarcje a oni jego...

Pozdro

no ja pierdole wylaczam kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...