Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam problem ze zmianą maila na wp, otóż nie przychodzi mi link potwierdzający zmiane. Jak mogę rozwiązać problem. Za każdą pomocą lajk, a dla tego kto rozwiąrze problem 5zł psc;) Odnośnik do komentarza
Brykuś#PL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wyślij ok 15 maili o zmiane i odczekaj DO 48H! Jeżeli maile nadal nie będą dochodzić napisz do BP, przedstaw swój problem a oni już (powinni) ci pomóc. Możliwe, że będziesz musiał podac swój pierwszy nick konta, numery tel z jakich byly slane esy na konto lub jakis dowod zakupu w grze jezeli dokonywales. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Adzik Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Miałem podobny problem, niestety musisz pisać do supportu. Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Do supportu piszę od wczoraj od 23, spróbuje wtysłać te kilkanaście maili, a pierwszy nick z gry skąd ja mam to wiedzieć Konto ma 2 lata, a ja nie jestem pierwszym właścicielem;/ Support mi pisze że wszystko jest poprawnie, lub że to wina wp i tyle z ich strony:( Odnośnik do komentarza
Sunnyline2 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sprawdz w spam Odnośnik do komentarza
nortonek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Miałem podobny problem, napisałem do supportu i jedyne co sie nie zgadzało w moim opisie konta to nr telefonu ( chcieli wcześniejszy a ja byłem 2 właścicielem konta) i nie pomogli mi. Po kilku dniach wysłałem jeszcze raz zmianę maila i tym razem doszło po paru minutach. Więc proponuje codziennie wysyłać zmianę maila. Któraś dojdzie Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Spam odrazu sprawdziłem i tez nic;/ Odnośnik do komentarza
Senthinel Prime Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 mi tez nie dochodza te maile cos jest w grze nie tak Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy. Więcej info na priv. Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 a kiedy próbowałeś? i czy ci wogóle nie przychodzi czy po późnym czasie? Odnośnik do komentarza
Senthinel Prime Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 tak przed likendem, tylko ze ja dane zmienialem tzn nick, i nic nie dochodzi wysylalem 3 razy w ok 1-2 h odstepach czasu potem juz nie probowalem Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy. Więcej info na priv. Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 I dalej nic nie masz? Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 CZytałes kiedyś forum DO ? Na Wp są problemy ze zmianą maili ;p Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No dobra są problemy ze zmianą i co? Mam czekać do usranej smierci aż coś przyjdzie? o ile wogóle cos przyjdzie^^ Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Napisz do bp , że wysłałeś , sobie zmiane maila z tego ID xxx . w xxx wpisz swoje id i napisz , że od jakiegoś tam czasu nic nie przyszlo ;d Odnośnik do komentarza
Optimus-Prime Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 helo czytasz ze zrozumieniem, ja do nich od wczoraj pisze, a o ni mnie zbywają mówią że wiedzą że są z tym problemy, odsyłają mnie do wp, karzą sprawdzać spam lub czekać... Tylko że mi zależy na czasie Odnośnik do komentarza
WojoPiotr2114 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja też miałem taki problem i : Szanowny(a) Graczu, Proszę przeczytać uważnie poniższe wymogi odnośnie zmiany adresu mailowego na koncie gracza. Aby zmiana została zrealizowana należy spełnić WSZYSTKIE poniższe warunki: I. Proszę zalogować się na konto, którego dotyczy zmiana i napisać do nas za pomocą formularza kontaktowego. (zgłoszenia wysłane w inny sposób nie będą rozpatrywane). II. Adres e-mailowy zarejestrowany jako ostatni na danym koncie musi być z portalu WP.PL (manualna zmiana adresu e-mailowego poprzez support może się odbyć tylko i wyłącznie w takim przypadku). III. Proszę jeszcze raz o podanie adresu e-mailowego (w treści samej wiadomości do nas), który jest obecnie zarejestrowany na danym koncie (wykluczamy tu przypadki kradzieży lub kasacji). IV. Proszę podać nazwę gry, oraz ID konta (jeżeli w grze występują serwery/światy proszę również to podać). V. Proszę podać nick jaki był na koncie podczas jego zakładania (pierwszy nick konta) oraz nick obecny. VI. Proszę podać przedostatnie hasło, oraz 3 ostatnie znaki obecnego hasła. VII. Proszę przedłożyć potwierdzenia jak najwcześniejszych operacji bankowych lub numerów transakcji dotyczących operacji płatniczych na dane konto (doładowania waluty gry, pakiety, premium; w przypadku wysyłania smsów należy podać numer telefonu komórkowego z którego dane konto było doładowywane). VIII. Proszę podać nowy adres e-mailowy jaki ma być ustawiony na koncie. Może to być dowolny adres nie powiązany z WP.PL. Jednak z naszych obserwacji wynika, że najlepiej spisują się konta na zakładane na http://gmail.com Po otrzymaniu tych informacji, support dokona WERYFIKACJI przesłanych danych i zmiany maila na koncie (o ile dane te będą się potwierdzały z naszą bazą danych). Odpowiedź od supportu nastąpi na nowy adres e-mail. Dziękujemy za wybór naszych gier. Z poważaniem, Wasza Ekipa Pomocy Technicznej -- Bigpoint Support Bigpoint GmbH Drehbahn 47-48 20354 Hamburg | Germany Fax: +49(0)40.88 1413-906 http://www.bigpoint.com CEO: Heiko Hubertz Business Registration: HRB-Hamburg 94148 Żałuje że nie można zmienić nazwy . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.