Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 13 czy Pes 13 ?

PacmanBeka

Fifa 13 czy Pes 13 ?  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem Pesowcem, ale chyba w tym roku lepsza jest Fifa ...

W pesie masz prawiee wszystkie reprezentacje swiata+wybrane kluby, zas w fifie masz prawie wszystkie kluby i ligi,ale bez reprezentacji.. wiec co kto woli.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pes 13 oczywiście :)

Fifa to niegrywalne gówno. Grafikę ma lepszą ale grafika w grach tego typu odgrywa małą rolę.

Nie bierz Fify, bo Ci co głosowali za fifą są jej fanboyami i nie grali nigdy w Pes'a.

Opublikowano

Pes 13 oczywiście :)

Fifa to niegrywalne gówno. Grafikę ma lepszą ale grafika w grach tego typu odgrywa małą rolę.

Nie bierz Fify, bo Ci co głosowali za fifą są jej fanboyami i nie grali nigdy w Pes'a.

Ja grałem w to i w to... Głos oddałem na Fifę, bo jakoś do niej mam większy sentyment... :D

Opublikowano

Zawsze wolałem PES'a od FIFY, bo PES na full detalach mi śmigał płynnie, a FIFA klatkowała na niskich ;x

Gdyby w PES'ie było więcej licencji i lig, to był by lepszy od FIFY, a tak to głos na FIFE.

Opublikowano

Fifa 13 , zarąbiste... piękna mechanika gry - cudo.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

FiFa lepsza PES jest moim zdaniem do dupy ProEvolution lepsze.

W FiFie masz Włodka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...