Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Jail+4Fun] McSwirki-McWitch [Dedyk]

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

29dtm9y.png

dotservblue.png

ipblue.png

s33.csrv.pl:14020

adrestsblue.png

Brak

typserwerablue.png

Jail + prawdopodobnie FreeBuild

potworyreklama.png

Tak u nas znajdziecie Potwory w sektorach przez co Jail nie staje się zwykłym nudnym kopaniem !!!

pvpreklama.png

Oczywiście,że tak posiadamy w pełni dopracowany spacerniak gdzie gracze mogą wykonywać PvP ;)

premiumreklama.png

whitelistreklama.png

plugblue.png

bdbdopracowane.png

ekipablue.png

wlasciciel.png

Thaay

opiekunserwera.png

Naklo

adminaf.png

Vesslin3

modeko.png

dodatkowe.png

Serwer Jail każdy pomyśli sobie Jail jak Jail nie idę, napewno samo kopanie, lecz tu się mylisz !

U nas znajdziesz !

Unikalne sektory w których znajduja się potwory takie jak

PigZombie

Zombie

Szkielety

Slime

SilverFishe

Spider

CaveSpider

IronGolemy

i wiele innych, co lepsze z każdego moba ustalony jest drop który później możemy sprzedać w sklepie, przez co gra nie staje się nudna !

Drugą sprawą są Clany

Co dają Clany?

Clany pokazują najlepsze "Gildię" na calym serwerze gdzie można rywalizować o miejsca w "Top"

Clan również dostaję specjalną Cele, która służy dla osób bedącym w owym clanie

Clan również posiada spis najlepszych "Killerów"

W clanie możemy ustawić opcję,że członkowie clanu nie mogą siebie bić

3.

Serwer tak jak wspomniałem jest aktualnie serwerem tylko "Jail", lecz mamy dodane Unikalne Bossy

Drop Z graczy

Mobow

Surowcow

imetin_logo.png

Opublikowano

Omg gorszego serwera niż ten w życiu nie widziałem.

1. Wchodzę na serwer i co widzę Adminstracje Rozdającą za darmo Diax Bloki.

2. Adminstracja banuje za nic tak jak kolegę wyżej.

3. Nie polecam serwer jakiś 12 latków po prostu czyste dno !!

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

@up Dla twojej wiadomosci , diax bloki byly rozdawane bo ktoś sie włamał na konto admina, i serwer był griefowany .. Nie banuje za nic , conajwyżej za nodusa ,obelgi czy inne takie , Thaay (HA) ma 21-23 lata jesli sie nie myle, reszta administracji 16+.. więc nie oceniaj jak nie wiesz :). Serwer polecam , a ja czekam na wersje serwa 1.4.2 .

Opublikowano

hahaah. 2UP POWIEM WAM SZCZERA PRAWDE;) MATEO ZIOM BEDZIE MIAL Z TYM PAJACEM SERWER, BYL U NAS ADMINEM DAL OWEMU GRACZOWI OPA I ON ROZDAL PARE DIAXOW, DZISAJ ROZMAWIALEM Z NIMI NA SKYPE, TO ZADEN NIE POTRAFIL SLOWEM SIE ODEZWAC, POCZEKAMY NA WASZA KOPIE MOJEGO SERWERA :)

@Edit

DanBro

MateoZiom

TediPro

Anchirek?(nie jestem pewien nicku)

Są to 13 letnie dzieci które zrobią wszystko,aby serwer mial negatywną opinię, ponieważ sami próbują wzorując sie na moich plikach zrobić serwer jail;)

mateo

Wyslesz mi na skype swoje RankMeUp?

wczoraj 17:30

ja

nie

wczoraj 17:31

nie bedziesz mi cen zmieniac

nie ma opcji

mateo

eeee

ja

chce

zobacyzyc

ja

to po co ci to.

mateo

cos

ja

nie daje

swoich pluginow

mateo

A

czemu

pisze

you rank

Krótka rozmowa jak mateo prosi,abym dał im swój plugin rankmeup ponieważ nie potrafią go zrobić;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze zrobiony nie ma bugów, błędów a jak się jakis pojawi administracja zaraz usunie. Polecam ten serwer i naprawde to nie jest tylko zwykłe nudne kopanie ;)

Opublikowano

Ja osobiście prosił bym żeby dzieci od was nie robiły reklamy na moim serwerze -.- '

tym bardziej ze są to rożne serwery ... nawet dobrze ip z portem nie umieją napisać ..

A co do :

DanBro

MateoZiom

TediPro

Anchirek?(nie jestem pewien nicku)

Są to 13 letnie dzieci które zrobią wszystko,aby serwer mial negatywną opinię, ponieważ sami próbują wzorując sie na moich plikach zrobić serwer jail;)

To prawda :D

A co do serwera mialem małe problemy z połapaniem sie o co chodzi spawn trochę nie ładny i dość chaotyczny

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

@Up nie miałem pojęcia ,że ktoś reklamuje na innych serwerach za co z przepraszam.

Co do spawnu jest to więzienie nie FB to nie musi być piękne bo czy w więzieniu mamy cuda?:D

Zapraszam

imetin_logo.png

Opublikowano

@motylii

Kiedy wchodze na serwer chat mi się nie chce otworzyć, żeby się zarejestrować. To wina serwera, czy mojego minecrafta?

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...