Krzysiu100 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam podobno sa bugi na kryształy perełki klucze i mojo to prawda? i czy ktoś takowego posiada? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007benten Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wszystkie bugi sa wylaczone,bo bp sie wkurzylo i banuja na permy i all wykrywaja.Chociaz nie wiem czy mojo nie dziala,ale i tak ci raczej nikt tego nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu100 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 no że nikt nie da to wiem napewno tak tylko zapytac chciałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy22 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie wydaje mi się żeby bugi były wyłączone........ sam w tej chwili używam. nie wprowadzaj innych w błąd koleś Od kiedy seafight to "darmowa gra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli791 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nie wydaje mi się żeby bugi były wyłączone........ sam w tej chwili używam. nie wprowadzaj innych w błąd koleś Masz może Baga na 55?? byłbym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy22 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 bug na armaty jest OFF i już raczej pozostanie off Od kiedy seafight to "darmowa gra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007benten Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Podjerzewam ze uzywasz na kule.Ale dawno na to nie patrzylem,moze byc on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy22 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 używam i mogę oddać w dobre ręce Od kiedy seafight to "darmowa gra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrejasQ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Najlepszą przyjemnością w tej popierdolonej grze jest wkurwianie BP. Moje tut'y. http://www.mpcforum.pl/topic/955836-tut-jak-wbic-50lv-w-1-tydzien/ Można odrobić procenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli791 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 nie wydaje mi się żeby bugi były wyłączone........ sam w tej chwili używam. nie wprowadzaj innych w błąd koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=IPC=Adriano Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 tez poprosze na kule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conan9494 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 na kule już nie działa a tak w ogóle to działało tylko na pustaki i inne kulki na złoto dla perłowych szukaliśmy sposobu ale nie znaleźliśmy masz tutaj temat : http://www.mpcforum.pl/topic/768754-pytanie-jakie-aktywne-bugi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.