BunnyHoP Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 -Znajdż Żelazo I Zrób Zbroje I Miecz I Kilof . -Idz W Poszukiwanie Diamentów -Po Znalezieniu Duzej Ilości diamentow zrob miecz i zbroje . -Znajdz Obsydian , trzczine , trzczine użyj do jednej książki -Zrob Enchant blocka -Pojdz Wyexpic ze 90 LvL Żeby Starczyło Na Miecz I Zbroje . -Wróć Do Domku I Zrob Dużą Ilośc biblioteczek Najlepiej 32. -ZróB pokój Enchantowania na środku położ enchant blocka i potem biblioteczki -Enchantuj zbroje a miecz najbardziej , najlepiej zbroje Na Obrona III , ochrona przed ogniem IV -Pojdz Na Arene I zabijaj innych -STAJESZ SIĘ KOX ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ZAKAZ KOPIOWANIA Please Give Me Plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HisYourFace Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Aha? Troszkę to nie ma sensu, ale niezły mordor d; 10 postów (...) 250 postów 500 postów 1000 postów! - SPAMER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam pytanie... do czego jest ten temat? chyba każdy wie o tym... Według mnie zbędny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio55 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Po co expic do 90 lvl ;o nie lepiej do 30 ulepszyc znowu 30 itd. szybciej sie nabija. Ale jak kto woli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BunnyHoP Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja Mówie Jak kto woli ;d ------------------------------- To Nie jest Idealne . Mam pytanie... do czego jest ten temat? chyba każdy wie o tym... Według mnie zbędny temat Do Stania się koxem taki poradnik mini i działy Pomylilem Please Give Me Plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umotex12 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ? Co to ma kurde być? Mogłeś to do pogaduszek albo tutoriali chociaż dać... Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.